STOIXIMAN SUPER LEAGUE

VAR… σουβλάκι και αλητεία σκέτη (vids)

Τι συμβαίνει όταν στο VAR πετούν... χαρταετό; Όταν ανεμιζουν σημαίες και κόβουν τα πλάνα; Παραγγέλνουν και αλλού σουβλάκια; Όλες οι απαντήσεις και οι... γκάφες του VAR!

Σουβλάκια και VAR: Έγινε θέμα στην AS!
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το VAR μπήκε στη ζωή μας με ένα περίεργο τρόπο. Όπως εκείνη η αναμονή από τη στιγμή που θα παραγγείλουμε μερικά σουβλάκια, μέχρι τη γλυκιά στιγμή που θα ακούσουμε το κουδούνι. «Το παιδί μόλις έφτασε».

Κάπως έτσι αισθάνθηκαν όσοι ήταν στο βανάκι του VAR στη Λαμία. Το φαγητό ήρθε. Και τι καλύτερο να το συνδυάσουμε με λίγη δουλειά.

Το σκηνικό της παράδοσης των… αγαθών σε ζωντανή μετάδοση έγινε ανάρπαστο. Κρίμα που δεν μάθαμε και το σουβλατζίδικο. Τζάμπα διαφήμιση είναι αυτή.

Η δόξα έφτασε μέχρι το εξωτερικό. Οι μερακλήδες στα πέρατα της γης.

Μόνο που αυτή δεν είναι η μοναδική… γκάφα που συνδέεται με το VAR.

Έχουν γίνει και άλλες. Ίσως όχι τόσο γευστικές όσο  η ελληνική.

To VAR που δεν υπήρχε!

Στη Βολιβία ένας διαιτητής, αφού καταλόγισε πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης Always Ready – Μπολιβάρ, ζήτησε να δει το ριπλέι στο VAR.

Μικρή λεπτομέρεια: στο πρωτάθλημα της χώρας δεν έχει εισαχθεί το VAR!

Αχ αυτή η σημαία!

Στην Πορτογαλία το επίμαχο ριπλέι που θα ξεδιάλυνε αν το τρίτο τέρμα της Ρίο Άβε στο ματς με την Μποαβίστα.

Ο διαιτητής ζήτησε ριπλέι, έχοντας μία αμφιβολία για τη θέση του επιθετικού. Το πρώτο ριπλέι δεν ξεκαθάρισε τη φάση. Ούτε το δεύτερο. Ούτε το τρίτο.

Ούτε καν αυτό από τη θέση ψηλά στις κερκίδες, στην ευθεία του τέρματος. Γιατί; Μία τεράστια σημαία της Μποαβίστα… μπήκε στο πλάνο. Και αντίο! Δείτε το πριν το κατεβάσουν…

Είναι κανείς στο VAR;

Πάμε και στην Ισπανία. Το λάθος του σκηνοθέτη έγινε… viral.

Στην αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 ο ρεφερί ζήτησε… βοήθεια.

Στη ζωντανή σύνδεση ο σκηνοθέτης έπαιξε ένα πλάνο από την προηγούμενη ημέρα.

Τι έδειχνε; Άδεια την αίθουσα του VAR.  Μάλλον οι διαιτητές του VAR αποφάσισαν να… πετάξουν χαρταετό.

Το ζήτημα λύθηκε τελικά. Όλοι ήταν στη θέση τους,  με το σκηνικό να θυμίζει κινηματογραφική ταινία και την περίφημη παγίδα από ληστές, οι οποίοι παίζουν ένα άλλο πλάνο στα βίντεο παρακολούθησης, προκειμένου να μπορούν ναι κινηθούν αθόρυβα.

Βάλτε σωστά τη γραμμή, παρακαλώ

Έχουμε και άλλο. Καλύτερα. Αν είχε γίνει στην Ελλάδα θα είχαμε και… πόλεμο. Στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter.

Στην Αγγλία οι δοκιμές ξεκίνησαν από την περσινή σεζόν. Σε μία αναμέτρηση για το Κύπελλο, Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπάρχει μία περίπτωση οφσάιντ.

Το VAR αναλαμβάνει δράση. Τοποθετούνται οι εικονικές γραμμές στο γήπεδο και εκείνη που θα πρέπει να ορίσει αν υπάρχει παράβαση.

Μόνο που το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει ζωγραφιά ενός πεντάχρονου!

Η επίσημη δικαιολογία αναφέρει πως  στο VAR υπήρχε η σωστή γραμμή, αλλά εκείνη που εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό… αέρα ήταν η λανθασμένη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Exit mobile version