STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες στο Βόλος - Παναθηναϊκός

Μονομαχία στο Βόλος - Παναθηναϊκός
Μονομαχία στο Βόλος - Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή (9/1) στη Super League 1 λόγω των αναβολών για τον κορονοϊό, το ΒόλοςΠαναθηναϊκός (17:15, Cosmote Sport 2).

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν και ειδικά όσον αφορά τους φιλοξενούμενους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ένα δίλημμα είχε, το ποιος θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τελικά επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Χατζηθεοδωρίδη. Ούτως ή άλλως είναι σαφές πως δεν τον υπολογίζει από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναζητά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παίκτη στη θέση του.

Σάντσες και Κώτσιρας θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας και κατά τα άλλα η ενδεκάδα θα περιλαμβάνει όσους ξεκίνησαν και κόντρα στον Άρη. Το δίδυμο των Βέλεθ και Σένκεφελντ στην άμυνα δεν αλλάζει, όπως και η τριάδα μπροστά των Μακέντα, Παλάσιος και Αϊτόρ. Ο Πέρεθ που έχασε προπονήσεις και δεν βρίσκεται στο 100% μένει στον πάγκο, ο Μαουρίσιο είναι εκτός και έτσι στα χαφ θα παίξουν ανά οι Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες και Λούντκβιστ.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπράτσος μία έκπληξη έκανε θεωρητικά. Αυτή είναι το να αφήσει στον πάγκο τον Μπαρτόλο. Τερματοφύλακα επέλεξε τον Κότνικ και η τετράδα της άμυνας ήταν η αναμενόμενη. Τσοκάνης, Μπαριέντος και Φερνάντες στα χαφ και μπροστά οι Ορός, Ρεγκατέν και Φαν Βέερτ.

 

Οι ενδεκάδες στο Βόλος – Παναθηναϊκός:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορός, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.

 

Οι πάγκοι:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Μπαρτόλο, Σοάρες, Τερεζίου, Λογαράς, Μεταξάς, Ροσέρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Σάντσες, Βιτάλ.

Exit mobile version