STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη – Ατρόμητος 1-0: Έπιασε 3άδα με Εντουάρντο

H Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα, πήρε τη νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Εντουάρντο και έπιασε τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση.

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα, πήρε τη νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Εντουάρντο και έπιασε τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση.

Με γκολ του Εντουάρντο στο 59′ η Ξάνθη επικράτησε Ατρόμητου με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τις 5 Οκτωβρίου όταν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Γιώργο Κώλτση, μετά την απόλυση του Κίκο Ραμίρεθ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν υποτονικός, με τον Ατρόμητο να μην απειλεί ουσιαστικά ποτέ, ενώ οι Ακρίτες είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με το σου του Εντουάρντο από αριστερά.

Μετά τη διακοπή, η Ξάνθη ήταν καλύτερη και στο  κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χαρίση πάνω στον Ντουρίτσκοβιτς. Ο Εντουάρντο Τεσέιρα το έκανε γκολ και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος απείλησε μία καλή κεφαλιά με τον Μανούσο στο 62′ αλλά ο Άμπαντ είχε απάντηση, δίχως να αλλάζει κάτι σημαντικά έως το τέλος.

ΓΚΟΛ: 57′ πέν. Εντουάρντο

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26′ Τέρκι, 62′ Ντουρίτσκοβιτς, 65′ Κοβάσεβιτς – 26′ Ν’ Σικουλού, 63′ Μανούσος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΞΑΝΘΗ(Γιώργος Κόλτσης): Άμποντ, Στάρτζεον, Φασίδης, Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Mαλεζάς, Εντουάρντο Τεσέιρα(84′ Ντε Λούκας), Ρενέλα(68′ Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τερκί(55′ Καμαρά), Σόσα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Γιώργος Κορακάκης, Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα(83′ Ούμπιδες), Χαρίσης, Μανούσος, Ανδρούτσος(68′ Ρόσα), Ενσικουλού, Βέλλιος(54′ Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: OPEN: Καταγγελία ότι ο Ολυμπιακός απαγόρευσε την είσοδο στο Καραϊσκάκη!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version