SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β’ – Εργοτέλης 1-1: Ισοπαλία και στο «Ελ Πάσο» – Βαθμολογία (highlights)

ΑΕΚ Β' - Εργοτέλης 1-1: Οι Κρητικοί απάντησαν με πέναλτι του Κόνραντ, στο εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Γκαρσία.

ΑΕΚ Β' - Εργοτέλης 1-1: Ούτε το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε νικητή. Ισοπαλία (1-1) στο «Ελ Πάσο».
ΑΕΚ Β' - Εργοτέλης 1-1: Ούτε το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε νικητή. Ισοπαλία (1-1) στο «Ελ Πάσο».
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ Β’Εργοτέλης 1-1: Ούτε το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε νικητή. Ισοπαλία (1-1) στο «Ελ Πάσο».

Η ΑΕΚ Β’ ήταν εκείνη προηγήθηκε με το ωραίο γκολ του Γκαρσία, αλλά ο Εργοτέλης με πέναλτι ισοφάρισε πριν το τέλος του πρωτου ημιχρόνου. Ισόπαλο (1-1) και το δεύτερο ματς των δύο ομάδων. 0-0 το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Παγκρήτιο.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο στην Καλλιθέα, ο Εργοτέλης απειλεί με τον Κοκκίνη στο 12′, αλλά ο Λάτσι προλαβαίνει πάνω στη γραμμή και διώχνει τη μπάλα.

Ο «κεραυνός» εκτός περιοχής του Γκαρσία τέσσερα λεπτά αργότερα (16′) βρίσκει όμως στόχο και η ΑΕΚ Β’ προηγείται νωρίς στο ματς.

Δεν κράταει όμως για πολύ το προβάδισμα των γηπεδούχων, αφού οι Κρητικοί ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 32′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόνραντ. Πέναλτι που κέρδισε ο Μπουτσάκης σε μαρκάρισμα του Λάτσι.

Πιο δραστήριος ο Εργοτέλης στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά απειλεί κυρίως εκτός περιοχής, σουτ που είτε κατέληξαν άουτ, είτε εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον Γκίνη.
Eντελώς ακίνδυνοι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη με το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης στο «Ελ Πάσο».

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κορνέζος, Ραντόνια, Μιτάι (71′ Γεωργέας), Λάτσι (46′ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος (90+6 Aρβανίτης), Ρουκουνάκης, Γιούσης, Γκαρσία, Παρράς, Γκολφίνος (71′ Κοσίδης).

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (71′ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής (59′ λ.τ Κόλα), Μπουτσάκης (83′ Νεράλ), Πέϊος, Βουτσάς, Κοκκίνης (71′ λ.τ Κουτάντος), Κόνρααντ (83′ Πατρινός), Άμπι.




 

2ος Όμιλος – 21η αγωνιστική

ΑΕΚ Β’ – Εργοτέλης 1-1

Κυριακή 27/2 – 14.45

Λεβαδειακός – Ζάκυνθος (14:00)

Ρόδος – Χανιά (14:30)

Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Κηφισιά – Αστέρας Βλαχιώτη

Επισκοπή – Διαγόρας

Ηρόδοτος – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Αιγάλεω – Καλλιθέα

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’

Exit mobile version