SUPER LEAGUE 2

ΑΟΧ-Κισσαμικός: Πάει για τον Σωτηράκο

ΑΟΧ-Κισσαμικός: Πρόσφατα αποχώρησε από την Παναχαϊκή, αλλά δε θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα ο Γιάννης Σωτηράκος (αριστερά στη φωτό). Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο 24χρονος αμυντικός έχει δελεαστική πρόταση από τους Κρητικούς και είναι κοντά στο να πει το «ναι». Τέλος, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Ζιαμπάρη προς επιβεβαίωση του Sportime. Είχαμε αποκαλύψει...

ΑΟΧ-Κισσαμικός: Πάει για Σωτηράκο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΑΟΧ-Κισσαμικός: Πρόσφατα αποχώρησε από την Παναχαϊκή, αλλά δε θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα ο Γιάννης Σωτηράκος (αριστερά στη φωτό).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο 24χρονος αμυντικός έχει δελεαστική πρόταση από τους Κρητικούς και είναι κοντά στο να πει το «ναι».

Τέλος, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Ζιαμπάρη προς επιβεβαίωση του Sportime. Είχαμε αποκαλύψει τη συμφωνία των δύο πλευρών από τις 3 Ιουνίου.

ΑΟΧ-Κισσαμικός: Η προετοιμασία

Εξάλλου όπως ενημέρωσε η ομάδα, την Πέμπτη 25 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τις πρώτες δύο ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία.

Οι προπονήσεις στα Χανιά είναι προγραμματισμένες μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η αναχώρηση της ομάδας για τη Νάουσα.

Στα 3-5 Πηγάδια θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι και τις 13 Αυγούστου.

Exit mobile version