SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Λάρισας: Ντεμπούτο για Γλύκο και Αθανασιάδη

Ντεμπούτο με τον Απόλλων Λάρισας έκαναν οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Παναγιώτης Γλύκος, κόντρα στη Δόξα Δράμας.  Φανέλα βασικού πήραν οι δύο πρώην παίκτες του Δικεφάλου, από τον προπονητή του Απόλλων Λάρισας, Γιάννη Μάγγο, στον φιλικό αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας που έληξε ισόπαλος με 1-1. Σύμφωνα με την...

Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ντεμπούτο με τον Απόλλων Λάρισας έκαναν οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Παναγιώτης Γλύκος, κόντρα στη Δόξα Δράμας. 

Φανέλα βασικού πήραν οι δύο πρώην παίκτες του Δικεφάλου, από τον προπονητή του Απόλλων Λάρισας, Γιάννη Μάγγο, στον φιλικό αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας που έληξε ισόπαλος με 1-1.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση της ομάδας της Λάρισας, τόσο ο Κλάους, όσο και ο Γλύκος, έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα για να αλλάξει επίπεδο, με την εμπειρία τους.

Για την ιστορία, το σκορ του αγώνα άνοιξε η Δόξα Δράμας στο 45′ με τον Σαμπανίδη, ενώ ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε με έναν άλλον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Τζοβάρα, στο 70′, γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Exit mobile version