SUPER LEAGUE 2

Χανιά: Στο στόχαστρο ο Παναγιώτης Μπάλλας

Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η μορφή των κατηγοριών κάτω από τη Super League 1, αλλά τα Χανιά δεδομένα θα παίζουν στη δεύτερη. Γι’ αυτό και δειλά δειλά έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Αλέκου Βοσνιάδη, θα αρχίσουν...

Μπάλας Χανιά
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η μορφή των κατηγοριών κάτω από τη Super League 1, αλλά τα Χανιά δεδομένα θα παίζουν στη δεύτερη. Γι’ αυτό και δειλά δειλά έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Αλέκου Βοσνιάδη, θα αρχίσουν να τρέχουν και μεταγραφικά οι εξελίξεις. Υπάρχουν παίκτες που εξετάζουν τα Χανιά στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να στελεχώσουν μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Ένας παίκτης που αρέσει αρκετά είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας. Ο 26χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια πήγε στη Σόνενχοφ. Ακολούθησε ο Πανιώνιος και στη συνέχεια η ΑΕΛ. Στους Θεσσαλούς υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2017 τριετές συμβόλαιο και το εξάντλησε. Πλεόν αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Exit mobile version