Υπόσχεση για πληρωμές πήραν οι ποδοσφαιριστές

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, μετά την δέσμευση της διοίκησης για άμεση καταβολή των οφειλομένων μέχρι την Τετάρτη (3/10).

Οι “κυανόλευκοι” υποσχέθηκαν σε όλους τους ότι θα τους καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό για να σταματήσουν την αποχή και να επανέλθει η ομαλότητα στην καθημερινότητα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και η διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Ηρόδοτος αναλαμβάνοντας την βαριά ευθύνη των τελευταίων ημερών και ξεκινώντας με μια σημαντική συνάντηση την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο “Sofia” στη Νέα Αλικαρνασσό, με αξιόλογους επιχειρηματίες της περιοχής, πρώην προέδρους, παράγοντες και δημάρχους, κατέληξαν σε συσπείρωση και δέσμευση από τους παραπάνω για την κατάθεση ενός σοβαρού ποσού έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με τελική έκβαση με έναν επιχειρηματία από την Αθήνα, όπου θα ενισχύσει με το περισσότερο χρηματικό ποσό, ώστε να κλείσει το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι ποδοσφαιριστές μας το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία και αποδεικνύοντας ότι είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά και να είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της Football League».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο