SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης: Παρουσίασε εμφανίσεις, χορηγούς και νέα ιστοσελίδα

Το πρωτάθλημα της Football League αρχίσει το Σάββατο (27/10) και στον Εργοτέλη πραγματοποίησαν μία ωραία εκδήλωση. Στην αίθουσα Τύπου του Παγκρήτιου σταδίου, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις, τους χορηγούς και τη νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό...
Εργοτέλης: Παρουσίασε εμφανίσεις, χορηγούς και νέα ιστοσελίδα

Το πρωτάθλημα της Football League αρχίσει το Σάββατο (27/10) και στον Εργοτέλη πραγματοποίησαν μία ωραία εκδήλωση.

Στην αίθουσα Τύπου του Παγκρήτιου σταδίου, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις, τους χορηγούς και τη νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Nίκου Συριγωνάκη, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, για μια καλή χρονιά, επεσήμανε:

«Είναι μια ιδιαίτερη χαρά για εμένα που σήμερα βρίσκομαι εδώ δίπλα στον Εργοτέλη, λίγο πριν μπει στην αρένα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης έχει βαριά φανέλα και έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει για τις Ακαδημίες του και έχει μετατρέψει το Μαρτινέγκο σε μια «κυψέλη» παραγωγής ταλέντων. Ποδοσφαιριστές που κοσμούν τα ελληνικά αλλά και τα γήπεδα του εξωτερικού. Είναι μια ομάδα που διαχρονικά την χαρακτηρίζει το ήθος και η αξιοπρέπεια. Με αυτά τα λίγα αλλά αληθινά λόγια θέλω να ευχηθώ στον Εργοτέλη να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες και κάθε επιτυχία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, παρουσίασε και ευχαρίστησε παλιούς και νέους χορηγούς της ομάδας, τονίζοντας:

«Είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που μας βοηθούν από τον κόσμο του Ηρακλείου. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Η βοήθεια τους είναι σημαντική και ευελπιστούμε να είναι μαζί μας και του χρόνου. Να ξεκινήσω με την εταιρία ένδυσης την «Capelli Sport», η οποία είναι ο χορηγός ένδυσης μας για τα επόμενα τρία χρόνια και ευελπιστούμε να ταξιδέψουμε μαζί στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες “VITEX” του ομίλου Γιαννίδη και την “FRESH SNACK” και τον ιδιοκτήτη της Μενέλαο Βλατά, οι οποίες αποτελούν και τους βασικούς χορηγούς της φανέλας μας. Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία “IMON LINE” και τον ιδιοκτήτη της κ. Μανόλη Βαρούχα, ο οποίος επιμελήθηκε την νέα ιστοσελίδα της ομάδας μας».

Εν συνεχεία ο κ. Τουτζάρης αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική σεζόν, λέγοντας: «Θα το δείτε και στο γήπεδο ότι η εφετινή εικόνα είναι γενικά πολύ καλύτερη από την περσινή και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δίνει ο κόσμος, που είναι ο μέγας χορηγός αυτής της ομάδας. Αυτοί οι 500 που έρχονται στο γήπεδο αν φέρουν έστω και ένα φίλαθλο επιπλέον μαζί τους θα γίνουμε 1000 και αυτό είναι κέρδος για εμάς. Η νέα ομάδα μπορεί να δώσει μόνο χαρές στον κόσμο. Ξεκινάμε την Κυριακή μετά από 3 μήνες προετοιμασίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, χωρίς τραυματισμούς και το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς να μας δικαιώσει όλους».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της εταιρείας «CAPELLI SPORT”, χορηγός ένδυσης της ομάδας. Ο κ. Βαρδαβάς, αφού πρώτα ευχαρίστησε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την συνεργασία, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν υγεία, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή για περισσότερο από τρία χρόνια».

Με την σειρά του ο εκπρόσωπος της εταιρείας χρωμάτων “VITEX”, κ. Μπινιχάκης, ευχήθηκε στους παίκτες «καλή επιτυχία, με υγεία και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», ενώ ευχαρίστησετην διοίκηση που έδωσε την ευκαιρία να είναι η εταιρεία του σε αυτή την ιστορική, όπως την χαρακτήρισε, φανέλα. «Θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας και από την δική μας μεριά», κατέληξε.

Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “FRESH SNACK”, κ. Βλατάς, ανέφερε: «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, μας αρέσει και είμαστε κοντά στο άθλημα με όποιον τρόπο μπορούμε. Ήρθαμε κοντά στον Εργοτέλη να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή αγωνιστική σεζόν και καλή δύναμη».

Τέλος, ο κ. Βαρούχας, ο ιδιοκτήτης την εταιρείας “ΙΜΟΝ LINE”, που επιμελήθηκε την νέα ιστοσελίδα της ομάδας, www.ergotelisfc.gr την παρουσίασε στο κοινό, ευχόμενος και αυτός με τη σειρά του στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εργοτέλης: Παρουσίασε εμφανίσεις, χορηγούς και νέα ιστοσελίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.