SUPER LEAGUE 2

Γκώνιας: «Μας άφησε απροστάτευτους ο διαιτητής»

Ο προπονητής του Εργοτέλη εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για συγκεκριμένα σφυρίγματα του ρέφερι του ντέρμπι με τον ΟΦΗ
Γκώνιας: «Μας άφησε απροστάτευτους ο διαιτητής»

Παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ είχε ο Τάκης Γκώνιας. Μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2, ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες αποφάσεις του ρέφερι, με τις οποίες δεν συμφώνησε και γενικά θεωρεί πως ο σύλλογος δεν προστατεύεται από τους διαιτητής. Πάντως, ο Γκώνιας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «μελανόλευκων».

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τάκης Γκώνιας μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ξεκινήματα μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Πετύχαμε δυο πανέμορφα γκολ στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό. Δυστυχώς δεν κατορθώσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως εμείς ξέρουμε και να κερδίσουμε χρόνο και έγινε πολύ γρήγορα το 1-2 από τον ΟΦΗ. Κινδυνεύαμε συνεχώς από μεγάλες μπάλες και μεταβιβάσεις όπου είχαμε μεγάλη πρόβλημα.

Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η ποιότητα των παικτών του ΟΦΗ. Εμείς σε όλο το παιχνίδι ελέγχαμε το ματς ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, όπου κινδυνεύαμε μόνο από αντεπιθέσεις. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά καθώς έχουμε καταφέρει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχουν εξελιχθεί, αλλά, δυστυχώς, δεν έχει μετουσιωθεί σε βαθμούς. Σε αυτό, βέβαια, παίζουν και άλλοι ρόλο.

Μία ομάδα όπως εμείς που θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο δεν έχουμε την προστασία του διαιτητή και βάσει αυτού υπάρχει πρόβλημα. Ο σημερινός διαιτητής δεν είδε το χέρι σε μία φάση στην περιοχή του ΟΦΗ και έδωσε με ευκολία την κόκκινη κάρτα αργότερα στον Βογιατζή. Στις έξι αγωνιστικές του δεύτερου γύρου, εκ των οποίων τα τέσσερα ματς είναι εκτός έδρας η ομάδα μου έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ό,τι στον πρώτο γύρο».

Για το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει Άρη, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και θεωρεί ότι η ομάδα της Πάτρας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία:

«Το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει η Παναχαϊκή είναι κοντά στα δικά μου θέλω».

Ο Εργοτέλης παρότι παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν έχει πάρει βαθμούς. Μήπως πέρα από το γεγονός ότι παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, δεν υπάρχει plan B‘ στην ομάδα;

«Για εμένα έχει εξελιχθεί η ομάδα και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από ό,τι στον πρώτο γύρο στα ίδια παιχνίδια.Βέβαια για τους βαθμούς που χάνονται ευθύνονται κι άλλοι παράγοντες, όπως τα λάθη μέσα στο παιχνίδι και οι αποφάσεις του διαιτητή. Χαίρομαι που έχετε μεγάλες βλέψεις για τον Εργοτέλη. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε όπως τόσο καιρό».

Αν θεωρεί δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ:

«Πάντα για μένα όποιος κερδίζει είναι δίκαιο».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τσιμπανάκος – Βοσνιάδης: Το άχαστο δίδυμο που έχει το know how της ανόδου στη Super League

Τσιμπανάκος – Βοσνιάδης: Το άχαστο δίδυμο που έχει το know how της ανόδου στη Super League

Η συνεργασία του Ευριπίδη Τσιμπανάκου με τον Αλέκο Βοσνιάδη έχει αρχίσει να δημιουργεί τη δική της φήμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο..

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα αλλάξουν πολλά στην Καλαμάτα, αλλά αυτοί δεν κουνιούνται!

Θα αλλάξουν πολλά στην Καλαμάτα, αλλά αυτοί δεν κουνιούνται!

Η «Μαύρη Θύελλα» επέστρεψε στη Super League μετά από προσπάθεια χρόνων και το lifting το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Β’ Ακτόρ – Ηρακλής: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Αστέρας Β’ Ακτόρ – Ηρακλής: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Αστέρας Β' Ακτόρ - Ηρακλής σε αναμέτρηση στη Super League 2 με τις δύο ομάδες να αναζητούν ρυθμό και βαθμούς σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μακεδονικός – Καβάλα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μακεδονικός – Καβάλα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μακεδονικός - Καβάλα σε αναμέτρηση στη Super League 2 με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν βαθμούς και θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της κατηγορίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα: Χιλιάδες φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο

Καλαμάτα: Χιλιάδες φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο

Οι παίκτες αποθεώθηκαν από τον κόσμο που περίμενε χρόνια αυτή τη στιγμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Τέλος ο Δερμιτζάκης

Πανιώνιος: Τέλος ο Δερμιτζάκης

Ο Πανιώνιος έχασε την άνοδο μετά και την ήττα από την Καλαμάτα και έδιωξε από τον πάγκο του τον Παύλο Δερμιτζάκη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα η μεγάλη επιστροφή – Νίκησε 0-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψε στη Super League 1 μετά από 26 χρόνια

Καλαμάτα η μεγάλη επιστροφή – Νίκησε 0-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψε στη Super League 1 μετά από 26 χρόνια

Η Καλαμάτα πέτυχε και με το παραπάνω τον στόχο της στη Νέα Σμύρνη, νίκησε 0-1 τον Πανιώνιο και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β' - Μαρκό ντέρμπι με ένταση, πάθος και δυνατές μονομαχίες, σε αναμέτρηση όπου ο ρυθμός και οι προσωπικές μάχες ξεχωρίζουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σοκ στον Ηρακλή με ρήξη χιαστού του Παναγιωτίδη – Το… καταραμένο γήπεδο της Καρδίτσας

Σοκ στον Ηρακλή με ρήξη χιαστού του Παναγιωτίδη – Το… καταραμένο γήπεδο της Καρδίτσας

Σοβαρός τραυματισμός για τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη στον Ηρακλή. Ο μέσος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ποδόσφαιρο