SUPER LEAGUE 2

Η τελευταία ζαριά της Παναχαϊκής

Η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Αγυιάς

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το τελευταίο της χαρτί στη μάχη της ανόδου παίζει η Παναχαϊκή, η οποία υποδέχεται τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στο -10 από τους δύο πρωτοπόρους και σε περίπτωση που δεν πανηγυρίσει τη νίκη, ουσιαστικά, θα πρέπει να αποδεχθεί τη μοίρα της.

Ακολουθούν οι τελευταίες ειδήσεις των συλλόγων που αγωνίζονται το Σάββατο (31/3) στο πλαίσιο της 24η αγωνιστικής της Football League.

Σπάρτη – Κισσαμικός

Έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες αφού μεσολάβησαν οι αναμετρήσεις με Βέροια και Αχαρναϊκό, η Σπάρτα επανέρχεται στο γήπεδο για το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Σε αυτό θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Μάρκος Στεφανίδης, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Βοσνακίδη, Μουζακίτη καθώς και των Γραικού, Δοδοντσάκη, Κατσίκη, Νιάρου, Γιακουμή, Κωστάκη, Μπαρέττα, Συμεωνίδη.

Η αποστολή: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Κολτσίδας, Ζουλιώτης, Σανδραβέλης, Τσιμόντζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπουζούκης, Μπέλης, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Ράντι, Φουρτάδο, Ράνος, Γουόρντεν, Καζβιρόπουλος.

Με τον Αρντίτ Τόλι, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή από την Αθήνα, θα παραταχθεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπάρτη, ενώ αντίθετα, οι Σερβιλάκης και Μεγαρίτης έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών.

Η κρητική ομάδα βρίσκεται επί λακωνικού εδάφους από το πρωί της Παρασκευής (30/3) και, μάλιστα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Σαϊνοπούλειο».

Η αποστολή: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τόλι, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Φουάσης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Τασιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Σάλιακας, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ξύδας, Λέο.

Παναχαϊκή – ΟΦΗ

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Λυμπέρη Στεργίδη από την αποστολή του υπέρ πάντων αγώνα της Παναχαϊκής για τη διεκδίκηση της ανόδου.

Εκτός από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος άφησε εκτός τους τιμωρημένους Ντάσιο, Φουρλάνο και τους τραυματίες Βασιλείου, Μασούρα, Μπούτιβα, Μπαμπούνη, Μπιτσάκο.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλέγας, Κυνηγόπουλος.

Αμφίβολος είναι ο Σέρχιο Λεάλ για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, ασχέτως αν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Πάτρα με σκοπό την 11η διαδοχική νίκη.

Δεδομένοι απόντες θα είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Παπαστεριανός, Γιαγκιόζης, Παναγιώτου, Πλευράκης, Τοπούζης, Παπατόλιος, Νοικοκυράκης και Οικονόμου, ενώ αντίθετα επέστρεψαν οι Βουό και Μπολάκης.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα

Στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας έπειτα από σεβαστό χρονικό διάστημα επανήλθε ο Δημήτρης Σουλιώτης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Αντίθετα, ο Ανδρέου είναι τιμωρημένος και οι Σουλίδης, Γκιντίδης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, με συνέπεια να τεθούν νοκ-άουτ.

Η αποστολή: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Σουλιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Δημολιός, Ιβανίδης, Λίταινας, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρα, Κακάμης, Τσιλούλης, Χατζής, Λουκάς.

Χωρίς τους Ανδρεόπουλο (τιμωρημένος), Τσίπρα και Ντακόλ (τραυματίες) θα μεταβούν στη γειτονική Λάρισα τα Τρίκαλα για το ματς του Αλκαζάρ.

Στον αντίποδα, ο Θωμάς Γράφας υπολογίζει στους Μιλοσάβλιεφ και Ν’ Λουντούλου, προκειμένου να αποδειχθεί εκ νέου ότι οι «κυανέρυθροι» είναι πιο αποδοτικοί εκτός παρά εντός έδρας.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Γιδόπουλος, Πάνος, Μυρσινιάς, Γκόλιας, Χιντζίδης, Τσιάρας, Τουγλής, Σαχινίδης, Μάκος, Κοτσώνης, Ζγκούρι, Γροντής, Γιαννιτσάνης, Βέρτζος, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ, Ν΄Λουντούλου.

Σάββατο 31 Μαρτίου

15:00 Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός

15:00 Παναχαϊκή – ΟΦΗ (ΕΡΤ)

16:00 Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα

Κυριακή 1 Απριλίου

15:00 Καλλιθέα – Απόλλων Πόντου (ΕΡΤ)

16:00 Εργοτέλης – Παναιγιάλειος

16:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αιγινιακός

17:00 Άρης – Δόξα Δράμας (WEB ΕΡΤ)

*Πανσερραϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας θα πάρουν άνευ αγώνος τα ματς με Βέροια και Αχαρναϊκό αντίστοιχα

Exit mobile version