SUPER LEAGUE 2

Ο Νίκι Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

Ο 48χρονος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Γκώνια στον πάγκο των Κρητικών

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άμεσες ήταν οι κινήσεις της διοίκησης του Εργοτέλη στο θέμα του προπονητή, μετά την οριστική απόφαση του Τάκη Γκώνια να αποχωρήσει από την Ελλάδα για λογαριασμό της Γουάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου. Οι Κρητικοί έδωσαν τα χέρια με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου, ο οποίος και θα αναλάβει την ομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος προπονητής δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στον ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον οποίο υπήρχαν εδώ και καιρό επαφές για να αναλάβει το κομμάτι των ακαδημιών. Έτσι, στον Εργοτέλη αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τον Παπαβασιλείου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μετά το ματς της Κυριακής (27/5), θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Στο παρελθόν, ο Παπαβασιλείου έχει εργαστεί κατά σειρά σε ΑΠΕ Πιτσιλιάς, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΟΦΗ, Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από την οποία και αποχώρησε την 1η Αυγούστου του 2016.

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με ακαδημίες έχοντας υπό την εποπτεία του τη «Nikki Papavasiliou Football Academy» στην Κύπρο.

Exit mobile version