SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β. – Ολυμπιακός Β΄ 2-3: Εδραιώθηκαν στην πεντάδα οι Πειραιώτες

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Βόλο με τον Πιανακά να σκοράρει το κρίσιμο τέρμα

Ολυμπιακός Β΄: Ο Σουρλής έκανε το 0-2 και αφιέρωσε το γκολ στον Άλκη
Ολυμπιακός Β΄: Ο Σουρλής έκανε το 0-2 και αφιέρωσε το γκολ στον Άλκη
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός Βόλου έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό Β’, αλλά τελικά οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν (2-3).

Οι Πειραιώτες πέτυχαν ένα σημαντικό «διπλό», το οποίο τους εδραίωσε στην πεντάδα της Super League 2, καθώς αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Β΄ χρειάστηκε να μοχθήσει, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μπορεί το ημίωρο να βρήκε το σύνολο του Ιμπαγάσα να προηγείται με 0-2 (5΄ Μαρίνος,  30΄ Σουρλής), αλλά η συνέχεια ήταν εξαιρετικά αγχωτική.

Στο μεταξύ, μετά το γκολ του, ο Σουρλής είχε προσφέρει το στιγμιότυπο του ματς, αφιερώνοντάς τον στον Άλκη, σχηματίζοντας με τα χέρια του το αρχικό του ονόματός του.

Ολυμπιακός Β’: Τη λύση ο Πινακάς, ντεμπούτο για Νταμπό

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν άμεσα με τον Ιγκόρ Φιλίποβιτς (33΄) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο 59΄ μάλιστα, έφεραν το ματς στα ίσα με τέρμα του Βερνάρδου. Εκεί όμως, μέτρησε η ψυχραιμία που επέδειξε συνολικά ο Ολυμπιακός Β΄. Στο 65΄, ο Δημήτρης Πινακάς έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με όμορφη ενέργεια.

Το 2-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες διπλασιάζοντας τις νίκες κόντρα σε ομάδες του Βόλου φέτος (2-0 τη Νίκη).

Στα θετικά της ημέρας, ένα από τα νέα αποκτήματα των ερυθρολεύκων, ο Νταμπό, έκανε το ντεμπούτο του. Μπήκε στο 82ο λεπτό και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το υπέρ της 3-2.

Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοβ, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Παπακώστας, Κόλα (59′ Μάνγκα), Ντος Σάντος, Κότος (82′ Ντιαμπί), Κατσούκης (59′ Ξύδας), Βερνάρδος, Κουντουριώτης.

Ολυμπιακός Β΄ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής (63′ Τσέλιος), Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Κωστή (90′ Ντόι), Σουρλής, Πινακάς (82′ Νταμπό).

Ο Ολυμπιακός Β’ εδραιώθηκε στην πεντάδα της Super League 2 μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-2

Exit mobile version