SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β’- Αιγάλεω 0-1: Toν «κάρφωσε» ένας πρώην

Παναθηναϊκός Β’- Αιγάλεω 0-1: Νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω 0-1: Με γκολ του Χρήστο Σέχου το «Σίτι» υποχρέωσε τους «πράσινους» σε μια ακόμα ήττα!
Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω 0-1: Με γκολ του Χρήστο Σέχου το «Σίτι» υποχρέωσε τους «πράσινους» σε μια ακόμα ήττα!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός Β’ Αιγάλεω 0-1: Με γκολ ενός πρώην «πράσινου», του Χρήστου Σέχου το «Σίτι» υποχρέωσε τους «πράσινους» σε μια ακόμα ήττα!

Τέλος το αρνητικά αποτελέσματα για το Αιγάλεω, εν αντιθέσει με τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός Β’ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη το τελευταίο διάστημα. Μια ακόμα ήττα για το «τριφύλλι», με την αναμέτρηση να κρίνεται από ένα γκολ ενός πρώην «πράσινου», του Χρήστου Σέχου στο 58′.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και νωρίτερα (17′, 33′, 80′) με τον Αρναρέλλη , ενώ οι πράσινοι άγγιξαν το γκολ στο 25′ με Κρυπαράκο, στο 55′ με τον Σερπέζη και στο 80′ με τον Καρβούνη.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σερπεζής (75′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (85′ Καραμπάς), Κρυπαράκος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (65′ Αλμπάνης), Μαρτίνης (75′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (85′ Ματσαδές).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Καλύβας, Σταματάκης (63′ Τριμμάτης), Τσιλιγκίρης (75′ Ανδρέου), Βλάχος, Αναστασίου (75′ λ.τ Παπουτσογιαννόπουλος), Παναγιώτου, Σέχου (63′ Λάσκαρης), Καθάριος (73′ Πιαστόπουλος), Αρναρέλλης, Δημητριάδης.

Exit mobile version