SUPER LEAGUE 2

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-0: Ήταν καλύτερος στο τεστ

Θετικά στοιχεία από τον ΠΑΣ...

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-0: Φιλικό ματς με άρωμα από το παρελθόν της Super League, έγινε στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ υποδέχτηκε την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0 και έδειξαν να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Ήταν θετικό το τεστ για την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ και οι δύο προπονητές Γιαννίκης και Βόκολος από ΠΑΣ και Κέρκυρα αντίστοιχα έκαναν αρκετές δοκιμές στον αγώνα.

Το 1-0 έγινε από τους γηπεδούχους στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γροσδάνη. Στο 39′ η Κέρκυρα είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Χουτεσιώτης είπε «όχι» στο τετ α τετ του Βουκελάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Βόλου 3-0: Άρεσε στο τελευταίο μισάωρο

Το τελικό 2-0 του φιλικού διαμορφώθηκε στο 54′, όταν ο Ξύδας έδωσε την ασίστ για τον σκόρερ Νάουμετς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Παντελάκης, Λιάσος, Πίτου Γκαρσία, Ξύδας, Νάουμετς, Λέο, Γροσδάνης, ενώ έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Λώλης, Ράντοβατς, Γώγος, Ζώγκος, Παμλίδης, Κάστρο, Ζιούλης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Καρτάλης, Κρίζμαν, Αποστολόπουλος, Σιόντης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολιοφούκας, Αγιώτης, Πέδρο, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Αμαραντίδης, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Βασιλούδης, Βουκελάτος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Παγκράτης, Γεννιτσαρίδης, Κρητικός, Μίσκου, Ζερβόπουλος, Γ. Γεωργακόπουλος, Νικολούδης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version