SUPER LEAGUE 2

SL2: Αποφασίζουν λοιμωξιολόγοι – Αυγενάκης: «Κάναμε τα πάντα»

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σ' αυτήν ίσως αποφασιστεί να ξεκινήσει η SL2 το διήμερο 16-17/1.

Σούπερ Λιγκ 2
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σ’ αυτήν ίσως αποφασιστεί να ξεκινήσει η SL2 το διήμερο 16-17/1.

Οι ομάδες της SL2 έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και περιμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων αν θα γίνει η σέντρα στην καλύτερη περίπτωση το διήμερο 16-17/1.

Η τελευταία θα συνεδριάσει σήμερα και σ’ αυτήν αναμένεται να πάρουν μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του τόνισε για το θέμα:

«Η επιτροπή λοιμωξιολόγων γνωρίζει πολύ καλύτερα, έχοντας καλύτερη εικόνα της κατάστασης για την πανδημία στη χώρα. Χωρίς ίχνος αμφισβήτησης της πορείας των αποφάσεων από την επιτροπή λοιμωξιολόγων έχουμε με πολύ ισχυρά επιχειρήματα προσπαθήσει να πάρουμε επίσημη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω πότε θα έχουμε έναρξη στο πρωτάθλημα, ξέρω ότι την Παρασκευή (σ.σ. 8/1) θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή και ελπίζουμε να συζητηθεί, να είναι δηλαδή στην ατζέντα. Ο,τι ήταν να γίνει από τη δική μας πλευρά, από το υφυπουργείο Αθλητισμού και από την υγειονομική επιτροπή που έχουμε συστήσει, έχουν γίνει τα πάντα. Εχουμε ήδη εισηγηθεί, έχουμε ήδη βελτιώσει, προτείνει και προωθήσει τα ειδικά πρωτόκολλα που πρέπει να εγκριθούν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και το επόμενο στάδιο είναι να συζητηθεί από μέρους τους και να δοθεί το πράσινο φως».

Καμαρά: Ξεπέρασαν το σοκ και μένει στον…αφρό!

ΑΕΚ: Παγωμάρα με Λιβάια-Ολιβέιρα και άμεσα δεξί μπακ

Exit mobile version