SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – 1ος όμιλος: Ένταση στα Τρίκαλα, στο μηδέν η Ξάνθη – Βαθμολογία – Αποτελέσματα

Super League 2 - 1ος όμιλος: Άφησε δύο βαθμούς στην Ηγουμενίτσα η Ξάνθη. Απίστευτο περιστατικό στο Τρίκαλα - Πανσερραϊκός!

Super League 2 - 1ος όμιλος: Ισοπαλία (1-1) με... γαλλικά στον ιδιοκτήτη του ΑΟ Τρίκαλα, από παίκτες της ομάδας του! «Σκόνταψε» στην Ηγουμενίτσα (0-0) η Ξάνθη. Ισόπαλος με Ηρακλή , ο ΠΑΟΚ Β'.
Super League 2 - 1ος όμιλος: Ισοπαλία (1-1) με... γαλλικά στον ιδιοκτήτη του ΑΟ Τρίκαλα, από παίκτες της ομάδας του! «Σκόνταψε» στην Ηγουμενίτσα (0-0) η Ξάνθη. Ισόπαλος με Ηρακλή , ο ΠΑΟΚ Β'.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Super League 2 – 1ος όμιλος: Ισοπαλία (1-1) με… γαλλικά στον ιδιοκτήτη του ΑΟ Τρίκαλα, από παίκτες της ομάδας του! «Σκόνταψε» στην Ηγουμενίτσα (0-0) η Ξάνθη. Ισόπαλος με Ηρακλή , ο ΠΑΟΚ Β.

Απίστευτο περιστατικό στο ΑΟ Τρίκαλα – Πανσερραϊκός (1-1). Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ της ισοφάρισης, κινήθηκαν προς τα επίσημα «κράζοντας» τον ιδιοκτήτη της ομάδας τους, Ηλία Αϊβάζογλου, επειδή δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε η ομάδα του!

Νίκησε δύσκολα (1-0) τον Απόλλωνα Πόντου η Νίκη Βόλου, μεγάλο τρίποντο για τον Πιερικό, με ανατροπή (2-1) στη Καβάλα, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Μέχρι την… Καρδίτσα μπορεί η Αναγέννηση! Νέα εκτός έδρας ήττα για την ΑΣΑ, αυτή τη φορά από τον Αλμωπό στην Αριδαία (1-0) που μετρούσε τρεις διαδοχικές ήττες, με σκόρερ και πάλι τον Ρόβα.

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ΠΑΟΚ Β – ΠΟΤ Ηρακλής. Χωρίς σκορ (0-0) και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τη Ξάνθη, με τους Ακρίτες να είναι στο -9 από την πρώτη Βέροια.

 

20η αγωνιστικη Super League 2 – 1ος Ομιλος

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια Aναβολή

ΑΕΛ – Ολυμπιακος Β’ 2-1

ΠΑΟΚ Β – ΠΟΤ Ηρακλής 0-0

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 1-0

Καβάλα – Πιερικός 1-2

Αλμωπός Αριδαίας – Αν. Καρδίτσας 1-0

Θεσπρωτός – Ξάνθη 0-0

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

Exit mobile version