SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – 2ος όμιλος: «Άρρωστο» γκολ στο Καλαμάτα – Εργοτέλης! (vid)

Super League 2 - 2ος όμιλος: Aπίστευτο γκολ πίσω από το κέντρο στο Καλαμάτα - Εργοτέλης 2-0!

Super League 2 - 2ος όμιλος: Πήρε φόρα η Καλαμάτα, 2-0 τον Εργοτέλη και «διπλώνει» τιε νίκες της η «Μαύρη Θύελλα». Απίστευτη γκολάρα με φάουλ πίσω από το κέντρο!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Super League 2 – 2ος όμιλος: Πήρε φόρα η Καλαμάτα, 2-0 τον Εργοτέλη και «διπλώνει» τις νίκες της η «Μαύρη Θύελλα». Απίστευτη γκολάρα με φάουλ πίσω από το κέντρο οι Μεσσήνιοι!

Με γκολ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων νίκησε η Καλαμάτα τον Εργοτέλη. Ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ στο 45+1 με πλασέ, ενώ το γκολ της χρονιάς ενδεχομένως, σημειώθηκε στο 91′.
Ο Αναστασόπουλος με εκτέλεση φάουλ πίσω από την σέντρα «κρέμασε» τον Τσέλιο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Τελικό σκορ που αδικεί τους Κρητικούς που είχαν καλές ευκαιρίες με τον Βουτσά στο 25′, με τον Κοκκίνη στο 34′ και τον Κούατενγκ στο 64′ και στο 66′, αλλά ο Ταϊρης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μόζερ, Τσαγκαλίδης (76′ Σκεντεράι), Ματέους, Παυλίδης (70′ Μαβιγκά), Φελίπε (82′ Κόκκορης), Μαρκόφσκι.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (78′ Ποζατζίδης), Κόλα (78′ Πατρινός), Μίκο, Σαρρής, Βουτσάς (58′ Μπουτσάκης), Πέιος, Κοκκίνης (46′ Κωστανάσιος), Κόνρααντ, Χοσάμ (58′ Κούατενγκ).

Super League 2 – 2oς όμιλος: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός Β΄- Καραϊσκάκης Άρτας 2-2

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0

Κυριακή 28/11 – 14:45

Ηρόδοτος – Καλλιθέα

Λεβαδειακός – ΟΦ Ιεράπετρας

Επισκοπή – Χανιά

Ρόδος – Ζάκυνθος

ΑΕΚ Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη Αναβολή

Κηφισιά – Διαγόρας ERTFLIX

Exit mobile version