SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – 2ος όμιλος: Δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή – Αποτελέσματα – Βαθμολογία (highlights)

Super League 2 - 2ος όμιλος: Διατηρήθηκε το +3 από την δεύτερη Καλαμάτα για τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Super League 2 - 2ος όμιλος: Ξανά μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός μετά την πεντάρα στον Ηρόδοτο, 1-1 με τα Χανιά η Καλαμάτα που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε και πέναλτι!
Super League 2 - 2ος όμιλος: Ξανά μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός μετά την πεντάρα στον Ηρόδοτο, 1-1 με τα Χανιά η Καλαμάτα που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε και πέναλτι!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Super League 2 – 2ος όμιλος: Νίκησαν Λεβαδειακός και Καλαμάτα, τρίποντα για Χανιά, Κηφισιά, Επισκοπή και Ηρόδοτο. Ισοπαλία στο Αιγάλεω – Καλλιθέα.

Ξέσπασε στην ουραγό Ζάκυνθο, μετά την ήττα του στα Χανιά, ο Λεβαδειακός. 4-0 το τελικό σκορ για τους πρωτοπόρους Βοιωτούς που προηγήθηκαν στο 24′ με τον Μυτίδη, ενώ 9 λεπτά αργότερα, ο Πολέτο έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε νωρίς – νωρίς, μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 51′ ο Τζημόπουλος έκανε το 3-0, ενώ στο 54′ και πάλι ο Πολέτο με το δεύτερο δικό του γκολ, έγραψε το τελικό 4-0 για τους «πράσινους».

Διατηρείται στο -3 από την κορυφή η Καλαμάτα που επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη, φτάνοντας στη νίκη με δύο γκολ που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το δρόμο άνοιξε ο Λουκίνας με εύστοχο πέναλτι στο 56′ με τον Μπακαγιόκο στο 71′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Πλήσιασαν Καλλιθέα και Αιγάλεω τα Χανια με το διπλό στη Ρόδο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Το γκολ του Κάρλος στο 62′ ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στα «Δελφίνια».

Η μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Αιγάλεω και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που διεξήχθη σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και ξεχάστηκε πριν ακόμα τελειώσει!




Στο 85′ πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη η Κηφισιά (2-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (4′) με τον Καραγκούνη, αλλά με τον Αναστασόπουλο στο 59′, οι Λάκωνες έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Τετέι στο 85′ με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον Ηρόδοτο στο Κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Νίκη με 2-1 για την ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό. Ποζατζίδης (38′) και Αποστολίδης (47′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους για να μειώσουν με τον Ντι Λορέντζο (76′) οι φιλοξενούμενοι.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Επισκοπή. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς κέρδισε 1-0 τον Διαγόρα που παραμένει οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, με το γκολ που σημείωσε από το 12′ ο Γκονσάλβες.

Super League 2 – 2ος Όμιλος  – 21 αγωνιστική

ΑΕΚ Β’ – Εργοτέλης 1-1

Λεβαδειακός – Ζάκυνθος 4-0

Ρόδος – Χανιά 0-1

Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-0

Κηφισιά – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

Επισκοπή – Διαγόρας 1-0

Ηρόδοτος – Ο.Φ. Ιεράπετρας 2-1

Αιγάλεω – Καλλιθέα 0-0

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’

Exit mobile version