SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – 2oς όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Super League 2 - 2ος όμιλος: Λεβαδειακός και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, πλησίασαν Καλλιθέα και Αιγάλεω.

Super League 2 – 2oς όμιλος: «Λευκή» ισοπαλία στο Λεβαδειακός - Καλαμάτα (0-0) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι. Διπλό ο Διαγόρας στη Ζάκυνθο, νίκησαν οι γηπεδούχοι στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Super League 2 – 2oς όμιλος: «Λευκή» ισοπαλία στο Λεβαδειακός Καλαμάτα (0-0) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι. Διπλό ο Διαγόρας στη Ζάκυνθο, νίκησαν οι γηπεδούχοι στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Super League 2 – 2oς όμιλος: Μόνο το γκολ έλλειψε στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου. Λεβαδειακός και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που έλλειψε το γκολ και τους γηπεδούχους να φωνάζουν δικαίως για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Συμελίδη από τον Μπακαγιόκο στο 50′.

Ο Διαγόρας έκανε τη μοναδική νίκη φιλοξενούμενου στην αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 στη Ζάκυνθο της ομώνυμης ομάδας με γκολ του Σίνγκ. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, επικράτησαν οι γηπεδούχοι.

Ματσάρα στο «Γ. Λαμπράκης» με την Καλλιθέα να κερδίζει 3-2 τον Εργοτέλη, με δύο γκολ του Μουνιέ και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο!

Τρίποντα για τις άλλες ομάδες της Κρήτης. Η Επισκοπή επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας και ο ΟΦ Ιεράπετρας με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Εργοτέλη, εύκολα 3-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Νίκη και για το 5ο της βαθμολογίας Αιγάλεω. Το «Σίτι» κέρδισε 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας, μάζεψε τη διαφορά από την 2η Καλαμάτα στους δύο βαθμούς και παρέμεινε στο -1 από την Καλλιθέα.

 

2ος όμιλος

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Ζάκυνθος – Διαγόρας 0-1

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1

Καλλιθέα – Εργοτέλης 3-2

Αιγάλεω – Καραϊσκάκης Άρτας 1-0

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0

Επισκοπή – Κηφισιά 1-0

Ρόδος – ΑΕΚ Β’ Αναβολή

Ρεπό: Χανιά

 

Exit mobile version