SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Χωρις περιορισμούς οι ομάδες της Football League που δεν πήραν αδειοδότηση

Χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές, οι ομάδες της Football League που ανέβηκαν λόγω της συγχώνευσης των δύο κατηγοριών.

Η κόντρα ΕΠΟ - Αυγενάκη συνεχίζεται και είναι δεδομένο οτι θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια! Ανακοίνωση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία τον κατηγορεί ανοιχτά οτι «κλείνει τα μάτια στην εξελισσόμενη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Τζήλου»!
epo
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορούν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες της Football League που ανέβηκαν στη Super League 2, μέσω αναδιάρθρωσης και δεν πήραν αδειοδότηση.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσει η διαδικασία αδειοδότησης για τις ΠΑΕ που προβιβάστηκαν από τη Football League στη Super League 2, μέσω αναδιάρθρωσης.

Αυτό σημαίνει οτι οι ομάδες που δεν πήραν το ok από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας.

Άδεια δεν έχουν πάρει οι Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Θεσπρωτός, Τρίγλια, Αλμωπός, Απόλλων Πόντου, Επισκοπή, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη.

Για τις ομάδες που προβιβάστηκαν αγωνιστικά (Καλαμάτα, Ρόδος, Βέροια, Καβάλα), ισχύει κανονικά ο περιορισμός στη μη αδειοδοτημένες.

Και αυτό συνέβη, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, επειδή οι συγκεκριμένες ομάδες, βάσει προκήρυξης όφειλαν να περάσουν το στάδιο της αδειοδότησης.

Exit mobile version