SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ένσταση ο Λεβαδειακός για το ματς με την Καλαμάτα!

Γκάφα με τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας, ένσταση ο Λεβαδειακός.

Super League 2:Η Καλαμάτα δεν έβγαλε νέες κάρτες υγείας στους ποδοσφαιριστές που νόσησαν από covid και ο Λεβαδειακός κατέθεσε ένσταση!
Super League 2:Η Καλαμάτα δεν έβγαλε νέες κάρτες υγείας στους ποδοσφαιριστές που νόσησαν από covid και ο Λεβαδειακός κατέθεσε ένσταση!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Super League 2: Η Καλαμάτα δεν έβγαλε νέες κάρτες υγείας στους ποδοσφαιριστές που νόσησαν από covid-19 και ο Λεβαδειακός κατέθεσε ένσταση!

Στον Αθλητικό Δικαστή πάει το Λεβαδειακός – Καλαμάτα. Το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Super League 2 έληξε ισόπαλο 0-0, ωστόσο οι Βοιωτοί κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Οι Μεσσήνιοι που είχαν πολλά κρούσματα κορονοϊού, όφειλαν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, νέες κάρτες υγείας, καθώς στο άρθρο 3 αναφέρεται ότι: «Σε περίπτωση βεβαιωμένης πρόσφατης λοίμωξης, ο αθλητής θα παραπέμπεται για εκτεταμένο καρδιολογικό και εργαστηριακό έλεγχο και θα εκδίδεται νέα κάρτα υγείας αθλητή, απαραίτητα από ειδικευμένο καρδιολόγο». Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι προσκόμισαν τις παλιές, οι γηπεδούχοι το αντιλήφθηκαν και κατέθεσαν ένσταση για να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Εάν επιβεβαιωθεί η… γκάφα των ανθρώπων της Καλαμάτας, οι Μεσσήνιοι θα χάσουν τον βαθμό που πήραν στη Λιβαδειά και οι «πράσινοι» θα πάρουν το τρίποντο.

Exit mobile version