SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Καλύπτεται το κενό που άφησε ο Πανιώνιος!

«Παράθυρο» για 31 ομάδες στη Super League 2. Ποιο κενό καλύπτεται, ποια ομάδα το διεκδικεί. Πάει κι άλλο πίσω η σέντρα. Έμειναν 30 οι ομάδες που εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Super League 2, αφού μετά τη Δόξα Δράμας και τη Ζάκυνθο, η ΕΕΑ έκοψε και τον Ηρόδοτο. Δεν αποκλείεται το κενό που άφησε ο...

Καμία περίπτωση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 το προσεχές Σαββατοκύριακο. Έκπληξη αν θα γίνει η πρώτη σέντρα το επόμενο! Την Τρίτη (5/10) η κλήρωση. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Παράθυρο» για 31 ομάδες στη Super League 2. Ποιο κενό καλύπτεται, ποια ομάδα το διεκδικεί. Πάει κι άλλο πίσω η σέντρα.

Έμειναν 30 οι ομάδες που εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Super League 2, αφού μετά τη Δόξα Δράμας και τη Ζάκυνθο, η ΕΕΑ έκοψε και τον Ηρόδοτο.

Δεν αποκλείεται το κενό που άφησε ο Πανιώνιος να αναπληρωθεί. Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή αναπληρώνονται γι’ αυτό και η διοργανώτρια αρχή θα ανοίξει άλλη μια θέση για το προσεχές πρωτάθλημα.

Το διεκδικούν οι δύο τελευταίοι της περσινής βαθμολογίας, ΑΕ Κοζάνης και Ασπρόπυργος. Βάσει βαθμολογίας προτεραιότητα έχει ο Ασπρόπυργος για έναν… βαθμό!

Η Κοζάνη τερμάτισε τελευταία με επτά βαθμούς, ενώ ο Ασπρόπυργος έναν περισσότερο, οκτώ!

Εφόσον ο Ασπρόπυργος καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ και κοπεί το κενό δεν θα αναπληρωθεί.

Οι 30 ομάδες που έχουν πάρει πιστοποιητικό είναι οι: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Τρίγλια (Ηρακλής), Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αλμωπός Αριδαίας, Θεσπρωτός, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη, Αιγάλεω, ΟΦΙ, Καλλιθέα, Αν. Καρδίτσας, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Βέροια, Χανιά, Καραϊσκάκης, Εργοτέλης, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ολυμπιακός Β, ΑΕΚ Β.

Να υπενθυμίσουμε οτι για τις ομάδες της Football League θα υπάρξει έλεγχος Πόθεν Έσχες ενώ για τη Ξάνθη εκκρεμεί η εκδίκαση για την μετοχική σύνθεση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος, το σενάριο για πρώτη σέντρα στις 2/10 απομακρύνεται. Το πιθανότερο να ξεκινήσει ή στις 9 του ίδιου μήνα ή στις 16. Και πάλι όμως με επιφύλαξη.

Exit mobile version