SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Κλήρωση στις 28/8 αν…

Όσα προέκυψαν από το ΔΣ της διοργάνωσης

Super League 2
Super League 2
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Χωρίς ουσιαστικές αποφάσεις ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 την Πέμπτη (22/8). Η μοναδική είδηση, που προέκυψε είναι πως υπό προϋποθέσεις η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 15.00 παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο ΔΣ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος  ενημέρωσε τους παρόντες για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Η ετοιμότητα είναι που συγκλονίζει

Ουσιαστικά δεν έγινε κανονικό ΔΣ αφού απουσίαζαν οι μέτοχοι των ομάδων με εξαίρεση τον Γιώργο Χριστοβασίλη του ΠΑΣ και τον Κωσνταντίνο Κολοκυθά του Λεβαδειακού. Τυπικά θα μπορούσε να διεξαχθεί η διαδικασία, καθώς υπήρχαν εκπρόσωποι από επτά ομάδες (Χανιά, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου), αλλά επιλέχθηκε να υπάρξει τεχνική μη απαρτία.

Το ΔΣ μετατέθηκε για την Τετάρτη (28/8) στις 13.00 πριν από την κλήρωση, η οποία θα αποφασισθεί από τις ομάδες δια περιφοράς για την ίδια ημέρα (υπενθυμίζεται ότι υπάρχει απόφαση για σέντρα στις 15 Σεπτεμβρίου – αν και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει εν τέλει).

Επίσης, έγινε ενημέρωση για το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Κ19, με την πρόταση των ΠΑΕ που αφορά τη διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια να αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο προσεχές ΔΣ.

Τέλος, συζητήθηκε ότι στη Super League 2 με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού θα πρέπει από τη νέα σεζόν να υπάρξει για λόγους ασφαλείας εφαρμογή του μέτρου της «Κάρτας Φιλάθλου».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version