×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τρίκαλα: Αναζητείται ο νέος προπονητής


    Sportime Team

Τρίκαλα: Αναζητείται ο νέος προπονητής


Τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στη Super League 2 και πλέον η διοίκηση επικεντρώνεται στην ανεύρεση νέου προπονητή.

Η διοίκηση δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τα δρώμενα του συλλόγου και μάλιστα αναζητά την επόμενη μέρα.

Ο Ηλίας Αϊβαζόγλου δε δείχνει διατεθειμένος να βρει ένα επενδυτή να αφήσει τις μετοχές του συλλόγου.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας εν όψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, που η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στη δεκάδα, ώστε να είναι στη Super League 2.

Αν το είχε καταφέρει βέβαια, η συζήτηση για την επόμενη χρονιά θα ήταν σε εντελώς διαφορετική βάση.

Ο λόγος είναι φυσικά το εξασφαλισμένος τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα έπαιρνε η ομάδα, το οποίο θα ήταν της τάξεως των 800.000 ευρώ!

Ωστόσο, ο στόχος αυτό δεν επιτεύχθηκε. Τα Τρίκαλα καλούνται πλέον να βρουν τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να κλείσει και σχετικά άμεσα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Θα πρέπει να κλείσουν άμεσα οι παίκτες για να στελεχωθεί το ρόστερ, καθώς μετράει πολλές απώλειες και η επόμενη μέρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Μίλος Κόστιτς απολύθηκε τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος και στις τελευταίες αγωνιστικές, στη θέση του ήταν ο Δημήτρης Σίτσας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί ονόματα υποψηφίων, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση θα στραφεί σε Έλληνα, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.