SUPER LEAGUE 2

Βοσνιάδης: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε παραπάνω»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ικανοποιημένος ο Αλέκος Βοσνιάδης από τη νίκη της ομάδας του μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής ΑΟΧ Κισσαμικού αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκαν και στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Ενα υπέροχο παιχνίδι για εμάς, τρεις πόντοι πολύτιμοι. Πολύ καλή παρουσία, προσπαθήσαμε να βρούμε στην πλάτη της άμυνας, με πολλές πάσες τις κινήσεις των παικτών μας.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και από εκεί και μετά ήμασταν ήρεμοι, όπου είχαμε ξεκινήσει ένα 15λεπτο-20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου πολύ καλά. Προηγηθήκαμε, κάναμε κάποιες φάσεις ακόμη, ενώ για ένα χρονικό διάστημα ισορρόπησε η Παναχαϊκή.

Είπαμε να ξεκινήσουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αρκετές φάσεις, βρήκαμε και ένα δεύτερο γκολ. Μετά έγινε πιο εύκολο το έργο μας. Ηρθε η αποβολή, έγειρε η πλάστιγγα προς τη μεριά μας, πετύχαμε κι ένα τρίτο γκολ.

Διαχειριζόμασταν καλά το παιχνίδι, αλλά χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε πάλι ένα τέρμα και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε σαν ομάδα.

Δε χαλαρώνουμε, κάτι παθαίνουμε! Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές της 2ης θέσης. Είμαστε μια ομάδα, η οποία έχει κερδίσει, από τη μέρα που ήρθα, όλους τους πρωτοπόρους στη σειρά!

Κερδίσαμε παντού και νομίζω έχουμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή, στο χρονικό διάστημα που είμαστε εμείς βαθμολογικά απ’ όλες τις ομάδες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και πάλι, όμως, εξακολουθώ να λέω ότι μας μένει η πικρία.

Δύο αποτελέσματα, με Πλατανιά και Ηρόδοτο, θα μας είχαν σε άλλο στόχο και με πολλές παραπάνω ελπίδες. Συνεχίζουμε σοβαρά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ γρήγορα στην έδρα μας, με έναν ακόμη διεκδικητή της θέσης.

Βαθμούς μέχρι το τέλος, να έχουμε καλό πλασάρισμα και ό,τι μπορούμε να διεκδικήσουμε παραπάνω, να το διεκδικήσουμε.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Παναχαϊκής, στον συνάδελφο.

Μια μεγάλη ομάδα, η οποία δείχνει ότι ξυπνάει, με εξαίρεση το σημερινό. Εύχομαι να βρει τη θέση της. Η Παναχαϊκή είναι από τις ομάδες που λείπουν από τη Super League. Εύχομαι το καλύτερο».

Exit mobile version