SUPER LEAGUE 2

Ζάκυνθος – ΑΕΚ Β’ 0-0: Παρέμειναν αήττητοι οι «κιτρινόμαυροι»

Η ΑΕΚ Β' εμφανίστηκε καλύτερη από την Ζάκυνθο, δίχως όμως να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ζάκυνθος - ΑΕΚ Β’: Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ζάκυνθος – ΑΕΚ Β’: Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Έπειτα από ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 23′ για τους φιλοξενούμενους. Χριστόπουλος και Γιούσης άλλαξαν καταπληκτικά την μπάλα, ο τελευταίος μπήκε κατά μέτωπο πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πατσιογιώργου.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τζούντα Γκαρσία κρέμασε τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου αλλά πριν περάσει η μπάλα την γραμμή έδιωξε ο Καλλιβωκάς.

Μάλιστα, ο αδερφός του άσου της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, συμμετείχε σε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 83ο λεπτό. Ο ίδιος πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έδωσε στον Κοσίδη, ο τελευταίος σούταρε αλλά ο γκολκίπερ της Ζακύνθου έπεσε στην δεξιά του γωνιά και αποσόβησε το γκολ.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ Β’ έφτασε τους 17 βαθμούς παραμένοντας αήττητη, ενώ η ουραγός Ζάκυνθος πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ζάκυνθος (Δ. Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Κολεύρης, Ματέους (49′ λ.τ. Σολ), Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Τελλέν (88′ Παναγιωτόπουλος), Μαρίνος Κ. , Εντουάρντο (91′ Καψάσκης)

AEK B’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Κάτσικας, Πάρρας, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (61′ Κοσίδης), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης (71′ Αμουρ), Χριστόπουλος Ευθ. (46′ Γερολέμου), Ιατρούδης

 

Exit mobile version