ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «έριξε» στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Μία απίστευτη ατάκα «πέταξε» ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από την Σεβίλλη και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την φάση των 16 του Champions League. Είναι ο «Special One» και όπως κάθε φορά το αποδεικνύει ακόμα και με τις δηλώσεις του, αφού μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Σεβίλλη, είπε κάτι που κανένας άλλος...

AFLO
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία απίστευτη ατάκα «πέταξε» ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από την Σεβίλλη και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την φάση των 16 του Champions League.

Είναι ο «Special One» και όπως κάθε φορά το αποδεικνύει ακόμα και με τις δηλώσεις του, αφού μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Σεβίλλη, είπε κάτι που κανένας άλλος δεν έχει πει.

Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων», αφού είπε ότι οι παίκτες του ήταν αρκετά αδιάφοροι πράγμα που έφερε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, «έριξε» και μερίδιο της ευθύνης στον κόσμο της ομάδας χαρακτηρίζοντας τον «εξίσου κακό».

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Οι παίκτες δεν στάθηκαν καλά απέναντι στην Σεβίλλη και ήταν σχεδόν αδιάφοροι. Εξίσου κακοί όμως ήταν και οι οπαδοί . Ναι, στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ ήταν φανταστικοί αλλά όχι σε αυτό. Στο ματς αυτό δεν υπήρχε καθόλου ατμόσφαιρα, μπορούσες να ακούσεις το πέσιμο μία βελόνας. Σίγουρα δεν ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές στο Ολντ Τράφορντ, αφού πηγαίνοντας στο παρελθόν είναι σαν να βλέπεις δύο διαφορετικά κλαμπ».

 

Exit mobile version