Τα πλάνα του Χιμένεθ ενόψει Πλατανιά

Το αρχικό σχήμα το οποίο προσανατολίζεται να παρατάξει στα "Περιβόλια" ο προπονητής της ΑΕΚ

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ ως προς το αρχικό σχήμα φαίνεται ότι έχουν κατασταλάξει. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου (14/4).

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο 54χρονος προπονητής θα πραγματοποιήσει προσθαφαιρέσεις στο αρχικό σχήμα αλλάζοντας τα 5/11. Η απουσία του τιμωρημένου και τραυματία Βράνιες, θα δώσει στον Λαμπρόπουλο τη θέση δίπλα στον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιντώτας συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί έναντι του Μπάρκα, κάτι που πάντως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ως αριστερό μπακ, αντί του Χουλτ, θα παίξει ο Λόπες, ενώ το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα είναι οι Σιμόες – Γαλανόπουλος. Στην τριάδα πίσω από τον προωθημένο Αραούχο, τη θέση του δεξί εξτρέμ θα πάρει ο Μπακασέτας, αριστερά θα παραταχθεί ο Χριστοδουλόπουλος και ως δεκάρι ο Μασούντ.

Συνοπτικά η ενδεκάδα στην οποία προσανατολίζεται ο Χιμένεθ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Αραούχο

Exit mobile version