ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Άρης στον δρόμο για το Πανθεσσαλικό – Αποθέωση από τους οπαδούς τους (vids)

Αποθέωση στην αναχώρηση των αποστολών του Παναθηναϊκού και του Άρη για το Πανθεσσαλικό στάδιο.
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Άρης στον δρόμο για το Πανθεσσαλικό – Αποθέωση από τους οπαδούς τους (vids)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δείτε βίντεο από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη και του Παναθηναϊκού από τα ξενοδοχεία τους προκειμένου να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και να ετοιμαστούν για το μεταξύ τους παιχνίδι που κάνει σέντρα στις 20:30.

Μάλιστα αρκετοί οπαδοί των και των δύο αντιπάλων βρέθηκαν κατά τη στιγμή της επιβίβασης των παικτών και των προπονητών στα πούλμαν και τους αποθεώσαν, ζητώντας φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε παρακάτω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Άρης στον δρόμο για το Πανθεσσαλικό – Αποθέωση από τους οπαδούς τους (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.