ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεσσαλονίκη: Ξύλο μεταξύ οπαδών!

Στη Θεσσαλονίκη, δύο οπαδοί ηλικίας 22 και 17 ετών επιτέθηκαν σε άλλον 17χρονο με τον έναν εκ των δύο να βιντεοσκοπεί και περιστατικό.

Θεσσαλονίκη: Ξύλο μεταξύ οπαδών!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν λέει να σταματήσει η οπαδική βία στην χώρα μας και ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό  δύο οπαδοί ηλικίας 22 και 17 ετών επιτέθηκαν σε άλλον 17χρονο με τον έναν εκ των δύο να βιντεοσκοπεί το περιστατικό.

Το συμβάν διερεύνησε το τμήμα υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας που συνέλαβε τους δράστες, αλλά προς το παρόν δεν έχει στα χέρια της το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Youtuber με 172.000 συνδρομητές βλέπει το «φλεγόμενο» Βικελίδης και… τρελαίνεται! (vid)

Εφόσον βρεθεί τότε τι ακριβώς συνέβη θα διαλευκανθεί πλήρως και οι αρχές δεν θα βασίζονται στις μαρτυρίες των δύο εμπλεκομένων πλευρών.

Θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό σε προαύλιο Λυκείου της Θεσσαλονίκης, για το οποίο ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή πέντε νεαρών. Μάλιστα η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Όλα αυτά κι ενώ παραμένουν ασύλληπτοι εδώ και αρκετούς μήνες οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε ο  Βούλγαρος Τόσκο Μποζαντζίνσκι από οπαδούς του ΠΑΟΚ (όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία) στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Exit mobile version