ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θωμαΐδης και Μπενέα στη Δίκη: «Θα χρειαστούν δύο δικαστήρια για τα δοκάρια – Δύσκολο οριστική απόφαση ως την Παρασκευή»

Στη Δίκη του OPEN, Κυριάκος Θωμαΐδης και Μαίρη Μπενέα εξήγησαν για ποιο λόγο θα έχουμε δύο δικαστήρια για το Περιστέρι.
Θωμαΐδης και Μπενέα στη Δίκη: «Θα χρειαστούν δύο δικαστήρια για τα δοκάρια – Δύσκολο οριστική απόφαση ως την Παρασκευή»

Κυριάκος Θωμαΐδης και Μαίρη Μπενέα εξήγησαν στην εκπομπή Δίκη του OPEN, για ποιο λόγο τα όσα έγιναν στο Περιστέρι στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ δεν πρόκειται να λυθούν μέσα σε λίγες μέρες.

Τι δύο, τρία μην σας πω, ανάλογα με την απόφαση. Διότι, εκτός από την έφεση που μπορεί να υπάρξει από όποιον θεωρήσει ότι θίγεται από την απόφαση, πάντα υπάρχει και το CAS. Ανάλογα πόσο θέλει να το τραβήξει ο Ατρόμητος ή η ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης έκανε την εκτίμησή του πως η ιστορία με τα δοκάρια στο γήπεδο του Ατρομήτου θα χρειαστεί δύο δικαστήρια τουλάχιστον. Την ίδια ώρα, η Μαίρη Μπενέα επισήμανε πως από την ΕΠΟ πάρθηκε η απόφαση την περασμένη εβδομάδα όλες αυτές οι υποθέσεις, να τελεσιδικούν μέσα σε πέντε ημέρες.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Βέβαια, όπως τόνισε η κ. Μπενέα, η ΕΠΟ δεν έχει το δικαίωμα να νομοθετεί. Ωστόσο, υπάρχει ένας ξεκάθαρος πειθαρχικός κώδικας οποίος ακολουθείτε. Η κλήση του Ατρομήτου όμως έγινε με την παράγραφο της υπαιτιότητας μη διεξαγωγής της αναμέτρησης, επομένως απειλείται και με αφαίρεση βαθμών, πέρα από το να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης και όχι μόνο στη Δίκη

Αθλητικές ειδήσεις

Βόμβα! Ύποπτος ο Σπανός για όσα έγιναν με την ΑΕΚ!

Ξέρουν στον Ατρόμητο από που ήρθε η διαρροή για τα δοκάρια

Φοβούνται το πούλμαν του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θωμαΐδης και Μπενέα στη Δίκη: «Θα χρειαστούν δύο δικαστήρια για τα δοκάρια – Δύσκολο οριστική απόφαση ως την Παρασκευή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.