ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ματσάρες, τι ανατροπάρες είδαμε στο Champions League! (vids)

Οι ρεβάνς Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης χάρισαν σπουδαίο θέαμα, σε μια βραδιά - διαφήμιση για το Champions League.

Οι ρεβάνς Μπαρτσελόνα - Παρί και Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης χάρισαν σπουδαίο θέαμα, σε μια βραδιά - διαφήμιση για το Champions League!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ματσάρες, γκολάρες και ανατροπές στην απόλυτη βραδιά Champions League! Δύο απίστευτες ρεβάνς για τα προημιτελικά, δύο ματς στα οποία εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρική πανδαισία!

Στο «Μονζουίκ» της Βαρκελώνης, η «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν μας… καθήλωσε, με την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ να φέρνει τούμπα την υπόθεση πρόκριση.

Μετά το 2-3 του πρώτου παιχνιδιού, οι Γάλλοι εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Αραούχο στο 29′, κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και με το θριαμβευτικό 4-1, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί θα συναντήσουν την Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Signal Iduna Park», ανατρέποντας την ήττα της με διαφορά ενός γκολ (2-1) από το πρώτο ματς.

Αυτή είναι η πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια που οι Βεστφαλοί βρίσκονται ξανά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Exit mobile version