ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το έχει πάρει απόφαση ο Μπέος! Δεν «τσουλάει»!

Ατρόμητος και Βόλος χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος άλλαξε προπονητή. Ο δεύτερος οσονούπω!

Δεν «τσουλάει» φέτος η ομάδα του Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή!
Δεν «τσουλάει» φέτος η ομάδα του Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν «τσουλάει» φέτος ο Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή!

Πιο κάτω δεν πάει. Ο Βόλος είναι τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League, έστω και με παιχνίδι λιγότερο. Μόλις δύο βαθμούς έχουν οι Θεσσαλοί που δεν θυμίζουν ούτε στον… λήγοντα την περσινή ομάδα που μπήκε στα play off.

Ο Αχιλλέας Μπέος που ουκ ολίγες φορές έχει «κράξει» τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, είναι εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα και τα αποτελέσματα.

Δικό του «παιδί» ο Κώστας Μπράτσος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Δήμαρχος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, να τον αντικαταστήσει!

Οπως τονίζει στο περιββάλον του, η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ! Όπου «σοκ» και αλλαγή στον πάγκο! Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπέος έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος έχει μια εικόνα για τις σκέψεις του ιδιοκτήτη των Θεσσαλών.

Ίσως αν δεν υπήρχε η παρένθεση με την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, να είχε ήδη προχωρήσει η αντικατάσταση του Κώστα Μπράτσου.
Πρόκριση που περισσότερο καθυστέρησε, παρά πάγωσε τις εξελίξεις. Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό ίσως και να είναι το τελευταίο του Μπράτσου ως πρώτου προπονητή στην ομάδα. Νο matter what!

 

Exit mobile version