ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tότε θα γίνει το Ατρόμητος – ΑΕΚ – Οι πιθανές ημερομηνίες για το Κύπελλο Ελλάδας

Κανονικά θα διεξαχθεί το Ατρόμητος - ΑΕΚ. Πότε θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκκρεμότητες και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Ατρόμητος - ΑΕΚ και οι επαναληπτικοί. Οι πιθανές ημερομηνίες.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εκκρεμότητες και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Ατρόμητος – ΑΕΚ και οι επαναληπτικοί. Οι πιθανές ημερομηνίες.

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετά την ιστορία με τα δοκάρια, θα κριθεί στο χορτάρι.

Η αναμέτρηση θα οριστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 8/3. Κάτι που σημαίνει οτι την επόμενη Τετάρτη δεν μπορεί να διεξαχθεί το Ολυμπιακός – ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, η οποία (όπως και το Λαμία – ΠΑΟΚ) αναβλήθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί και ο πρώτος ημιτελικός ΠΑΟΚ – Λαμία (είχε προγραμματιστεί την εν λόγω ημερομηνία να γίνει η ρεβάνς), οπότε αναζητούνται ημερομηνίες για τους δύο επαναληπτικούς.

Εντός του Μαρτίου η μοναδική διαθέσιμη Τετάρτη είναι η μεθεπόμενη (15/3) αφού στη συνέχεια υπάρχει διακοπή για παιχνίδια Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2024.

Oι επομενες ημερομηνίες είναι τον Απρίλιο και μέσα στα play off και play out. Χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο, το πιθανότερο είναι οι δύο επαναληπτικοί να διεξαχθούν είτε την Μεγάλη Εβδομάδα, είτε αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Exit mobile version