ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τροχαία Αθηνών: Κατέκτησε το 5ο σερί κύπελλο στην ιστορία του αστυνομικού ποδοσφαίρου

Ομάδα μοντέλο και υπόδειγμα για όλους η Τροχαία Αθηνών

Τροχαία Αθηνών: Κατέκτησε το 5ο σερί κύπελλο στην ιστορία του αστυνομικού ποδοσφαίρου
Τροχαία Αθηνών: Κατέκτησε το 5ο σερί κύπελλο στην ιστορία του αστυνομικού ποδοσφαίρου
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τροχαία Αθηνών: Φοβερή για μια ακόμη ποδοσφαιρική περίοδο, στον τελικό νίκησε με 1-0 τη Βουλή χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κουκοβίνης.

Οι «τροχονόμοι», έκαναν το αυτονόητο κι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, δηλαδή να ρυθμίσουν την ποδοσφαιρική κυκλοφοριακή κίνηση, με τέτοιο τρόπο, ώστε στο τέλος να απολαύσουν την προσπάθεια τους, αλλά και να εισπράξουν αυτό που δικαιούνται.

Κι αυτό που δικαιούνται είναι η κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, του κυπέλλου που ήδη έχει μπει στην πλούσια τροπαιοθήκη – συλλογή του κλαμπ…

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά και κυρίως για να εμπλουτίζεται κάθε λίγο και λιγάκι η τροπαιοθήκη, κάποιοι προσπάθησαν…

Η Τροχαία Αθηνών νίκησε τη Βουλή στον τελικό

Και σε ότι αφορά τους φετινούς κυπελλούχους εκείνοι που προσπάθησαν ήταν παραπάνω από ένας!

Πρωτίστως εκείνοι που έτρεξαν εκτός γηπέδου, ώστε η ομάδα να έχει τα πάντα και να μην της λείπει τίποτε και βεβαίως το προπονητικό τιμ με τους παίκτες, που εντός του αγωνιστικού χώρου, ανέλαβαν τα υπόλοιπα.

Αυτός ο τέλειος συνδυασμός των δυο πλευρών, λειτούργησε άριστα με συνέπεια η Τροχαία Αθηνών, σήμερα και δίκαια να σηκώνει όσο πιο ψηλά γίνεται τα χέρια της, όπου βαστά σφιχτά το κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον τελικό επικράτησε 1-0 της Βουλής με γκολ που σημείωσε ο Κουκοβίνης στο 95’ σε σέντρα του Μανιδάκη.

Μ’ αυτή την κατάκτηση η Τροχαία έχει δημιουργήσει ένα σερί  πέντε συνεχόμενων κατακτήσεων του τροπαίου, ανεβάζοντας την αξία της νίκης και του τίτλου ακόμη πιο ψηλά στην ένστολη ποδοσφαιρική συνείδηση.

Και φυσικά ένα μεγάλο μερίδιο αυτού (κυπέλλου), επιμερίζεται στον ίδιο τον Γιάννη Δρακόπουλο, που έχει φροντίσει τα πάντα και κυρίως να τοποθετεί τον πήχη πάντα ψηλά και πάντα η ομάδα να τον ξεπερνά.

Ομάδα μοντέλο και υπόδειγμα για όλους τους μονομάχους που συμμετέχουν στο οικείο Πρωτάθλημα Αστυνομίας.

Exit mobile version