ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Οι ιδιοκτήτες της παίρνουν και άλλη ομάδα!

Έτοιμη να αποκτήσει δορυφόρο είναι η Τσέλσι.
Τσέλσι: Οι ιδιοκτήτες της παίρνουν και άλλη ομάδα!

Στα χνάρια της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως θέλει να βαδίσει η Τσέλσι. Η πρώτη έκανε το City Football Group. Η δεύτερη επεκτείνεται.

Λίγους μήνες πριν η Τσέλσι πέρασε στα χέρια του Τοντ Μπόελι και των συνεργατών του. Το κονσόρτιουμ BlueCo, όμως, δεν θα μείνει στους Λονδρέζους.

Η επόμενη αγορά των εν λόγω επιχειρηματιών είναι η Στρασμπούρ, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 1. Πηγές από τις ΗΠΑ υποστηρίζουν πως το ποσοστό των ιδιοκτητών της Τσέλσι θα πλησιάσει το 100% στη γαλλική ομάδα.

Οι αλλαγές θα είναι πολλές. Ανάμεσα σε αυτές αι το να αποχωρήσει ο Μαρκ Κέλερ από την προεδρία, έναν ρόλο που είχε από το 2012. Επί του θέματος ο ίδιος είπε ότι «ο στόχος είναι να κάνουν την Στρασμπούρ ακόμη πιο ανταγωνιστική σ’ έναν ποδοσφαιρικό κόσμο ο οποίος έχει αλλάξει, ειδικά με την έλευση ξένων επενδυτών σε πολλές γαλλικές ομάδες και την εξέλιξη της Ligue 1».

Ταυτόχρονα, οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι συνδέονται και με τη Σαουδική Αραβία και κάπως έτσι προέκυψαν ξαφνικά τόσες προτάσεις για παίκτες τους από ομάδες της συγκεκριμένης χώρας. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία γιατί με αυτό τον τρόπο οι «μπλε» θα μπορούν να κλείσουν διάφορες οικονομικές τρύπες και να δείχνουν εντάξει σχετικά με το FFP.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.