ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: «Σοκ» με κρυφή ρήτρα για τον παίκτη – Αλλάζουν τα δεδομένα!

Χαμός γίνεται με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ που κάθε μέρα βγαίνουν όλο και περισσότερες ειδήσεις για χάρη του.

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: «Σοκ» με κρυφή ρήτρα για τον παίκτη – Αλλάζουν τα δεδομένα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όλη η Ευρώπη βρίσκεται στα… πόδια του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τις εμφανίσεις που έχει κάνει ο νεαρός σταρ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Εθνική Αγγλίας.

Συγκεκριμένα έχει εκτοξεύσει την αξία του, τόσο χρηματιστηριακά αλλά και αγωνιστικά και πολλοί μνηστήρες ήδη καραδοκούν.

Όπως σας αναφέραμε, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει τη δική της πρόταση για να τον κλείσει το καλοκαίρι, θέλοντας να ανανεώσει το γερασμένο κέντρο της, όπου έχει τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος.

Ωστόσο ένα δημοσίευμα από την «Daily Mail» έρχεται να ανατρέψει τα πάντα, μιλώντας για μία κρυφή ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Αυτή τον κάνει διαθέσιμο για κάθε ομάδα που μπορεί να δώσει 65 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που φέρνει ακόμα περισσότερες ομάδες στο… κυνήγι του.

Σίγουρα λοιπόν αν ισχύει αυτή η κρυφή ρήτρα, τότε θα δούμε όλο και περισσότερους μνηστήρες, αφού βολεύει να δώσουν τα λίγα λεφτά στην ομάδα και να προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Από κει και πέρα, όλα θα κριθούν και από τα θέλω του παίκτη, ο οποίος φαίνεται σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ότι γλυκοκοιτάζει τη Λίβερπουλ.

Μόνο το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με την περίπτωση του και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

https://youtu.be/YhRqjyWgCP0

Exit mobile version