ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Πλέον οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν στημένους αγώνες!

Μέσα από μια εφαρμογή οι ποδοσφαιριστές μπορούν ανώνυμα να κάνουν τις καταγγελίες τους για στημένα παιχνίδια.
UEFA: Πλέον οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν στημένους αγώνες!

Στημένοι αγώνες. Ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Έτσι, η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPRO) και UEFA ένωσαν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου.

Οι δυο Ομοσπονδίες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εφαρμογή Red Button, που υπάρχει εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Εκεί, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορούν ανώνυμα να αναφέρουν πιθανά περιστατικά στημένων παιχνιδιών με το τριπλό R (Recognise, Reject, Report).

Στην ουσία δηλαδή, ότι υπάρχει αναγνώριση της συγκεκριμένης κατάστασης, απόρριψη πρότασης σε κάποιον παίκτη και αναφορά του προβλήματος. Το Red Button θα μπορούν οι παίκτες να το κατεβάσουν αφού παραλάβουν έναν κωδικό, που θα τους διανείμει η FIFPRO.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA: Πλέον οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν στημένους αγώνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.