ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει – Απαράδεκτη η καζούρα, αναζητεί σχέδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Ανδρέας Δημάτος ανέλυσε τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη και τις επιπτώσεις στο ranking της UEFA

UEFA Ranking Ελλάδα: Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει - Απαράδεκτη η καζούρα, αναζητεί σχέδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

UEFA Ranking Ελλάδα: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που αναμένεται να έχει επιπτώσεις στο ranking της UEFA, με την Ελλάδα να κατρακυλάει.

Τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε ο Ανδρέας Δημάτος που ακόμη και πριν γίνει διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ ήταν ειδικός στην ανάλυση της πορείας των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη.

Πλέον, μετά και την αποχώρηση του από την Ένωση έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη δημιουργία της σελίδας στο Facebook, «Στάση Νιόν, την οποία ονομάζει περιοδικό που θα μιλάει για τις ελληνικές ομάδες και τα κύπελλα Ευρώπης.

Μέσα από τη σελίδα του επιχειρεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ από το Champions και το Conference League αντίστοιχα και το τι σημαίνει αυτό για τη χώρα μας που είναι πολύ δύσκολο πλέον να ανακάμψει.

Παράλληλα, τονίζει πως είναι απαράδεκτη η καζούρα, τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητεί σχέδιο προκειμένου να σηκώσει και πάλι κεφάλι.

Διαβάστε ολόκληρο το ποστ του Ανδρέα Δημάτου ΕΔΩ.

 

Exit mobile version