ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος: Ο διπλός μεταγραφικός σχεδιασμός και τα ψώνια από ΠΑΟΚ

Γιατί ο Βόλος ανακοίνωσε μόνο την απόκτηση του Στάθη Τάχατου ενώ έχει και άλλες μεταγραφές στα σκαριά.

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Τάχατο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε μία ιδιαίτερη κατάσταση βρίσκεται ο Βόλος λόγω των διαπραγματεύσεων που ακόμη γίνονται για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Άπαντες έχουν πέσει έξω φυσικά ως προς το χρονοδιάγραμμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος έλεγε πως τέλη Μαΐου θα δώσει συνέντευξη Τύπου επ’ αυτού. Η άλλη πλευρά διαρρέει διαρκώς πως «είμαστε κοντά» και ταυτόχρονα οι αναβολές παίρνουν η μία την άλλη. Ωστόσο, είναι εμφανές πως ακόμη κάτι εκκρεμεί.

Ανεξάρτητα με το ποιον επιλέγει να πιστέψει κανείς, υπάρχουν και γεγονότα. Ένα εξ αυτών είναι ότι ο Οσβάλντ Τανσό δεν έχει ανακοινωθεί. Και αυτό γιατί αποτελεί επιλογή μόνο της μίας πλευράς. Εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, ο Γάλλος αυτόματα σταματά να υφίσταται. Προφανώς δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα οι άνθρωποι των Θεσσαλών τις εξελίξεις.

Στο κομμάτι του σχεδιασμού, η κάθε πλευρά κάνει τα πλάνα της. Άλλα έχει η νυν διοίκηση και άλλα οι ενδιαφερόμενοι. Οι τελευταίοι έχουν stand by προπονητή και τσεκάρουν τους δικούς τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο κλεισμένος, για παράδειγμα, Ζορντάν Λεμπορνιέ, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Ο Βόλος έχει τρέξει 2-3 περιπτώσεις ακόμα, αλλά δεν τις έχει τελειώσει μέχρι τώρα γιατί δεν υπάρχει η συναίνεση από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Δεν μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία και να μην έχουν τελειώσει βασικά πράγματα, όπως καταλαβαίνει κανείς.

Γι’ αυτό ο Βόλος πήρε τον Τάχατο

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε την Τετάρτη (15/6) ο Στάθης Τάχατος από τον ΠΑΟΚ Β’. Ο 21χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων. Γιατί η μεταγραφή του Τάχατου πήγε μέχρι τέλους και κάποιων άλλων όχι; Ο νεαρός αποτέλεσε επιλογή και των δύο πλευρών. Προσθήκη κοινή συναινέσει εν ολίγοις όσο οξύμωρο και εάν αυτό ακούγεται.

Εύλογα δημιουργείται η απορία εάν κάτι τέτοιο ίσχυσε και με τις άλλες δύο που έχουν επισημοποιηθεί. Βίκτορ Φερνάντες και Αντώνης Οικονομόπουλος ήταν αυτοί με τον δεύτερο να προσπερνά τον Κώστα Προβυδάκη. Η πιθανή πώληση της ΠΑΕ ίσως τους επηρεάσει, εάν έχουν αποτελέσει αμφότεροι επιλογή μόνο της νυν διοίκησης.

Exit mobile version