WORLD FOOTBALL

ΑΕΚ: Νέα ήττα της Κραϊόβα, πάλι εντός έδρας

Η αντίπαλος της ΑΕΚ Κραϊόβα πάει από το κακό στο χειρότερο μετά και τη δεύτερη σερί ήττα της εντός έδρας μέσα σε λίγες ημέρες

ΑΕΚ: Νέα ήττα της Κραϊόβα, πάλι εντός έδρας
ΑΕΚ: Νέα ήττα της Κραϊόβα, πάλι εντός έδρας
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η αντίπαλος της ΑΕΚ Κραϊόβα πάει από το κακό στο χειρότερο μετά και τη δεύτερη σερί ήττα της εντός έδρας μέσα σε λίγες ημέρες.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, φιλοξένησε στο «Ίον Ομπλεμένκο» την Σέπσι για την 5η αγωνιστική του ρουμανικού πρωταθλήματος και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Λίγες ημέρες μετά την ήττα της με 0-2 από την Ενωση. Και έρχεται με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία στην Αθήνα για την ρεβάνς με την ΑΕΚ την Πέμπτη το βράδυ (21:00) στο άδειο ΟΑΚΑ.

Αποδοκιμασίες για τις ήττες από ΑΕΚ – Σέπσι

Στο 81′, ο Καράνοβιτς σόκαρε τους γηπεδούχους, δίνοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του, ενώ βύθισε ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια το σύνολο του Παπούρα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κραϊόβα στο ρουμανικό πρωτάθλημα, η οποία και δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Πλέον, μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή. Το κακό πρόσωπο της Κραϊόβα σε συνδυασμό με την ήττα έφεραν αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

ΚΡΑΪΟΒΑ: Πιλιατσέλι, Μπόρτα, Κελίτσι, Άτσκα, Μπάνκου, Κακά, Ιβάνοφ, Τσικαλντάου, Κονσταντίν (60’ Μιχάιλα), Ρόμαν (70’ Φορτές), Μπαρμπούτ (80’ Ιονίτσα).

ΣΕΠΣΙ: Φέιερ, Ντιμιτρόφ, Μπάρισιτς, Τίνκου, Κονονγκό, Γκαλ-Αντρέζλι, Φούλοπ (71’ Καράνοβιτς), Φλόρες (84’ Μπουχένα), Κάρνατ, Ντουμίτερ (25’ λ.τρ. Σαφράνκο).

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version