WORLD FOOTBALL

Αλβανία: Ανελέητο ξύλο, μπάλα και… καράτε! (vid)

Αλβανία: Σκηνικό... πολέμου στο ντέρμπι των Τιράνων, ανάμεσα στην Παρτιζάνι και τα Τίρανα. Δείτε βίντεο από απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε

Αλβανία: Ανελέητο ξύλο, μπάλα και... καράτε! (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το… έλα να δεις έγινε στην Αλβανία και το ντέρμπι των Τιράνων μεταξύ KF Τίρανα και της Παρτιζάνι. Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1, όμως τα… καλά συνέβησαν στις κερκίδες όπου έπεσε το «ξύλο της αρκούδας»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βρήκε τον διάδοχο του Γκουαρντιόλα η Σίτι

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στα βίντεο, είχαμε σκηνικό «πολέμου», μάχες σώμα με σώμα και φυσικό επακόλουθο τους τραυματισμούς.

Η έχθρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι μεγάλη και έτσι κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα όλα όσα βλέπετε.

Αναμενόμενες και κάποιες συλλήψεις που έγιναν από την Αστυνομία.

Με τη νίκη αυτή η Παρτιζάν Τιράνων έφτασε τους 10 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές και είναι 4η, ενώ η KF Τίρανα είναι 5η με τους ίδιους βαθμούς.

Αλβανία: Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Exit mobile version