WORLD FOOTBALL

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Φιλική ήττα για τους Ελβετούς από λάθος του Τσούμπερ

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία επικράτησε της Ελβετίας με πέναλτι που έκανε ο Στίβε Τσούμπερ.

Αγγλία - Ελβετία 2-1: Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία επικράτησε της Ελβετίας με πέναλτι που έκανε ο Στίβε Τσούμπερ.
Αγγλία - Ελβετία 2-1: Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία επικράτησε της Ελβετίας με πέναλτι που έκανε ο Στίβε Τσούμπερ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Γουέμπλεϊ η ομάδα του Στίβεν Τσούμπερ ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Σακίρι ο Εμπολό με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 25′ λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Φράι είχε δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή!

Τελικά η Αγγλία κατάφερε να γυρίσει το ματς, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με σουτ-βολίδα του Λουκ Σο.

Η Εθνική Ελβετίας άντεξε ως το 75′, όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο από εκτέλεση πέναλτι ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε χέρι. Ο διαιτητής αφού τσέκαρε το VAR στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του παίκτη της ΑΕΚ που είχε περάσει αλλαγή στο 62′.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεση εύστοχα ο Χάρι Κέιν.

Αγγλία – Ελβετία 2-1: Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα




Exit mobile version