Μπόκα Τζούνιορς: 67χρονος ήλπιζε πως ήρθε η στιγμή να τη δει από κοντά. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη, μιας και έπεσε θύμα πλαστών εισιτηρίων! 

Η απίθανη ιστορία ενός ηλικιωμένου φίλου της Μπόκα, που δεν κατάφερε να την δει από κοντά για πρώτη φορά!

Περίμενε αυτά τη στιγμή 63 ολόκληρα χρόνια. Όντας οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς από τα τέσσερά του, το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) ήλπιζε πως ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να τη δει από κοντά. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη, μιας και έπεσε θύμα πλαστών εισιτηρίων!

Ο Antonio Miguel Félix λοιπόν αγόρασε ένα «εισιτήριο» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στην Φέρο Καρίλ της Β’ κατηγορίας σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο Αργεντινής.

Το παιχνίδι διεξήχθη στην επαρχία Λα Ρόχα στη βόρεια πλευρά της χώρας, τόπο διαμονής του ηλικιωμένου οπαδού σε απόσταση περίπου 12 ωρών από το Μπουένος Άιρες.

Φτάνοντας στο Carlos Augusto Mercado Luna Stadium σε αναπηρικό καροτσάκι και έχοντας δαπανήσει συνολικά 185 ευρώ κατά αναλογία (συνοδευόταν από τις κόρες του και τον κουνιάδο του) βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Τα εισιτήρια δεν ήταν έγκυρα, με τον ίδιο να θέλει να πιστεύει πως ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Οι εικόνες που ακολούθησαν τα λένε όλα, με την κόρη του να τις δημοσιεύει στα social media μαζί με την υπόλοιπη ιστορία, κάτι που βγήκε σε καλό.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν το άφησε να περάσει έτσι, προσκαλώντας τον στο επόμενο παιχνίδι στο «Μπομπονέρα», με πληρωμένα και τα έξοδα της μετακίνησης.