WORLD FOOTBALL

Μπόκα Τζούνιορς: Τρομερό βίντεο για Ντε Ρόσι!

Παρουσιάστηκε επίσημα ο ποδοσφαιριστής από τους Αργεντίνους...

Μπόκα Τζούνιορς
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς είναι πλέον ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μετά την ανακοίνωση του συλλόγου για την απόκτησή του. Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για τους Αργεντίνους, οι οποίοι έκαναν το «μπαμ»!

Ο παίκτης μετά από σειρά ετών στη Ρόμα, έβγαλε τη φανέλα των Ιταλών και θα συνεχίσει στην Αργεντινή την καριέρα του.

Έδωσε το «παρών» στην Αργεντινή, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα και παρουσιάστηκε επίσημα. Μάλιστα η Μπόκα Τζούνιορς είχε ετοιμάσει και ένα ωραίο βίντεο του παίκτη. Δείχνοντας τη «μετακόμισή» του από τη Ρώμα και την Ιταλία στην Μπόκα και την Αργεντινή.

Έτσι, λοιπόν, η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Όχι «ζυγίζοντας» τα χρήματα, τους συλλόγους που εμπλέκονται, αλλά όλο το… ρομαντικό περιτύλιγμα που περικλείει. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε το τελευταίο του (ποδοσφαιρικό) όνειρο πραγματικότητα και είναι με τη βούλα παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς!

Μετά από μια ζωή (18 χρόνια), άφησε την λατρεμένη του Ρόμα γιατί δεν ένιωθε πλέον επιθυμητός από τη διοίκηση. Αρχικά σκεφτόταν να σταματήσει, αφού απέρριψε την προσφορά της Φιορεντίνα. Εντούτοις ο άλλοτε συμπαίκτης του, Νικολάς Μπουρδίσο και νυν τεχνικός διευθυντής της Μπόκα, τον έπεισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Γιατί όπως είπε «δεν θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου χωρίς να παίξω στην Μπόκα Τζούνιορς».

Για τους επόμενους 8 μήνες, λοιπόν, ο Ντε Ρόσι θα δώσει τα πάντα για το κοινό του «Μπομπονέρα» που τον καλωσόρισε σαν σταρ από το αεροδρόμιο κιόλας.

Exit mobile version