WORLD FOOTBALL

Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά – H ποινή που δέχθηκε

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση εκβιασμού στον Βαλμπουενά, «sextape», από το δικαστήριο των Βερσαλλιών και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Το δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση «sextape», που κατηγορούνταν πως εκβίαζε τον Ματιέ Βαλμπουενά.
Ένοχος ο Μπενζεμά για εκβιασμό
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση «sextape», που κατηγορούνταν πως εκβίαζε τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Πρόκειται για ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, για το οποίο ο Μπενζεμά και άλλοι τέσσερις άντρες κρίθηκαν ένοχοι πως του ζητούσαν χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κρίθηκε ένοχος ως συνεργός σ’ αυτόν τον εκβιασμό και του επιβλήθηκε φυλάκιση ενός χρόνου με αναστολή, όπως και πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ από το Κακουργιοδικείο των Βερσαλλιών.

Το δικαστήριο έκρινε πως ο Μπενζεμά δεν κατάλαβε τον εγκληματικό χαρακτήρα των πράξεων του, γι’ αυτό του επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή.

Οι άλλοι τρεις άντρες τιμωρήθηκαν με ποινές που κυμαίνονταν από 18 μήνες με αναστολή ως 2.5 χρόνια φυλάκιση. Ο ίδιος ο Γάλλος φορ δεν παρέστη στην όλη διαδικασία.

Ενώ έχει σήμερα παιχνίδι με την «Βασίλισσα» κόντρα στην Σερίφ Τίρασπολ στην Μολδαβία για το Champions League.

Exit mobile version