EUROPEAN SUPER LEAGUE

European Super League: Δύο αγγλικές ομάδες σκέφτονται να φύγουν!

Η επικείμενη δημιουργία της European Super League από ένα μπλοκ ομάδων, έχει φέρει τεράστιες αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα ΜΜΕ η UEFA αποφάσισε να μην τιμωρήσει τελικά τις 12 ομάδες που πήγαν να δημιουργήσουν τη European Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η επικείμενη δημιουργία της European Super League από ένα μπλοκ ομάδων, έχει φέρει τεράστιες αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα.

UEFA, FIFA, ομοσπονδίες, λίγκες αλλά και χιλιάδες οπαδοί αυτών των ομάδων αντιδρούν μαζικά και φαίνεται πως έχουν προκαλέσει «τριγμούς» στην European Super League.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Όλιβερ Χολτ της Daily Mail έγραψε στο Twitter πως δύο αγγλικές ομάδες από τις έξι που συμμετέχουν στην… αποστασία, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη νεοσύστατη λίγκα. Αυτά τα δύο κλαμπ, πάντως, δεν κατονόμαζονται από τον Άγγλο δημοσιογράφο.

«Ακούω πως οι πρώτες ρωγμές ίσως έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε αυτό το άσχημο μόρφωμα της European Super League. Δύο αγγλικές ομάδες είναι κοντά στο να χάσουν το θάρρος τους στο να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση», ανέφερε στο tweet του.

Τέλος να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ( Γιουνάιτεντ και Σίτι), η Λίβερπουλ, η Τότεναμ, η Άρσεναλ, και η Τσέλσι είναι από τους συλλόγους που έχουν γίνει συνιδρυτές στη νεοσύστατη λίγκα.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version