WORLD FOOTBALL

Φενερμπαχτσέ: Η επική ατμόσφαιρα των οπαδών (video)

Στο επίσημο προφίλ της Φενερμπαχτσέ ανέβηκαν δύο βίντεο από την υποδοχή (ή το ξεπροβόδισμα) του πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα από τους οπαδούς. Η νύχτα έγινε... κατακόκκινη από τα αναμμένα καπνογόνα και ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωνάζει για τον αγαπημένο σύλλογό του.

Οι φίλοι της Φενερμπαχτσέ δημιούργησαν επική ατμόσφαιρα (video)
Οι φίλοι της Φενερμπαχτσέ δημιούργησαν επική ατμόσφαιρα (video)
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Φενερμπαχτσέ διαθέτει μπόλικα ζητήματα. Όχι στο μπασκετικό τμήμα. Αλλά σε αυτό του ποδοσφαίρου. Η οικονομική στενότητα, οι ευρωπαϊκές τιμωρίες και τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει τον ιστορικό σύλλογο της Τουρκίας στο όριο του υποβιβασμού!

Δίχως υπερβολή, τα «καναρίνια» απέχουν δύο πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό το σαββατοκύριακο αντιμετωπίζουν την πρωτοπορο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, την Μπασακσεχίρ.

Στο επίσημο προφίλ της Φενερμπαχτσέ ανέβηκαν δύο βίντεο από την υποδοχή (ή το ξεπροβόδισμα) του πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα από τους οπαδούς. Η νύχτα έγινε… κατακόκκινη από τα αναμμένα καπνογόνα και ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωνάζει για τον αγαπημένο σύλλογό του.

Δείτε τα δύο εκπληκτικά βίντεο:

Exit mobile version