WORLD FOOTBALL

Γαλατασαράι: «Τελειώνει» πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Η Γαλατασαράι αναμένεται να διώξει αρκετούς παίκτες και ένας εξ αυτών είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Φεύγει από τη Γαλατασαράι ο Ελαμπντελαουί
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δοκιμάστηκε πολύ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες για να μπει σε αποστολή της Γαλατασαράι μετά την περιπέτεια με τα μάτια του.

Οι Τούρκοι τον στήριξαν για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά φαίνεται πως η στήριξη έλαβε τέλος. Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ο Νορβηγός δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή του.

Ο Ερντέν Τιμούρ παραχώρησε την Πέμπτη (23/6) συνέντευξη Τύπου και ενημέρωσε πως υπάρχει μόνο μία κενή θέση ξένου στο ρόστερ. Έτσι έστειλε το μήνυμα πως θα αποχωρήσουν κάποιοι ξένοι που βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Ελαμπντελαουί.

Από τους υπόλοιπους ο πιο γνωστός είναι ο Μπαφετιμπί Γκομίς. Ο 36χρονος φορ έκανε σημαντική καριέρα σε Σεντ Ετιέν και Λιόν, ενώ έπαιξε ακόμη σε Σουόνσι, Μαρσέιγ και Αλ-Χιλάλ. Στο παρελθόν ήταν μεταγραφικός στόχος ελληνικών ομάδων. Τα χρόνια περνούν, όμως, και στη Γαλατασαράι αποφάσισαν πως πρέπει να φύγει.

Μαζί του και ο Εμπαγιέ Εντιαγέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τη σεζόν που μας πέρασε είχε 14 συμμετοχές και μόνο δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχουν και δύο Τούρκοι παίκτες που είναι προς αποχώρηση. Ο ένας είναι ο Ισμαΐλ Κίπε. Πρόκειται για τερματοφύλακα που αγωνιζόταν εδώ και επτά χρόνια με τους «κιτρινοκόκκινους». Φέτος, όμως, δεν ήταν καλός. Ο δεύτερος είναι ο Εμρέ Τασντεμίρ. Είχε αποκτηθεί από τη Μούρσασπορ στα μέσα της σεζόν 2018-19, αλλά δεν προσέφερε όσα περίμεναν.

Exit mobile version